Witold Kepinski - 04 maart 2019

IT-dienstverlener Fullstaq van start

Vanaf 1 maart 2019 bundelen oprichters én IT-genieën Gerrit Tamboer en Fabian Met de krachten met Guston Remie en Marije Titulaer, die op zowel commercieel als HR gebied hun sporen in de IT-dienstverlening hebben verdiend. Met de komst van de twee nieuwe aandeelhouders is Fullstaq klaar voor de toekomst, zo melden betrokkenen.

Fullstaq is in 2016 opgericht door Open Source engineers Gerrit Tamboer en Fabian Met, specialisten op het gebied van DevOps, Cloud- en Container Platformen.

Met de komst van Guston Remie en Marije Titulaer heeft Fullstaq nu de juiste slagkracht om verder te kunnen groeien en haar dienstverlening uit te breiden. Guston Remie heeft de afgelopen jaren naam gemaakt binnen de IT-dienstverlening door de groei die hij heeft gerealiseerd bij o.a. Fairbanks en AnyLinQ. Met zijn ervaring en uitgebreide netwerk zal hij Fullstaq op commercieel gebied verder gaan uitbouwen.

Naast haar commerciële bagage neemt Marije Titulaer veel kennis en ervaring mee op het gebied van medewerkerstevredenheid. Zij heeft een indrukwekkend trackrecord op het gebied van medewerkersbehoud en zij zal zich dan ook vooral gaan richten op de technische en persoonlijke ontwikkeling van de consultants van Fullstaq.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!