Redactie - 05 maart 2019

Tech Data biedt Residio Honeywell Home Solutions

Tech Data biedt Residio Honeywell Home Solutions image

Tech Data kondigt een distributieovereenkomst aan voor het Residio portfolio binnen heel Europa. De Honeywell Home producten van Resideo maken woningen comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter, aldus de dsitributeur Het assortiment omvat slimme thermostaten, Home Awareness camera's en beveiligingssystemen en waterlek- en bevriezingsdetectoren en zijn eenvoudig te integreren in de meest toegepaste Eco systemen, waaronder Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home en Samsung SmartThings. De “doe-het-zelf” en “self-install” slimme veiligheids- en comfortoplossingen zijn geschikt voor huishoudens.

De Honeywell Home producten van Resideo benutten de kracht van connectiviteit om woningen comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter te maken. Het assortiment omvat slimme thermostaten, Home Awareness camera's en beveiligingssystemen, en waterlek- en bevriezingsdetectoren. De producten zijn eenvoudig te integreren in de meest toegepaste Eco systemen, waaronder Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home en Samsung SmartThings.

Luc van Huystee, vice president Mobility and Smart Home Solutions Europa bij Tech Data zei, "met ons geografische bereik en de relatie met toonaangevende retailers voor consumentenelektronica, richten we ons op het versnellen van de opkomende smart home markt, het creëren van nieuwe verkoopkanalen en het verhogen van de efficiëntie in de distributieketen. Tech Data stelt zich als strategisch doel de beste Next-Generation technologieproducten te bieden voor onze klanten en het portfolio van Resideo vult deze aanpak perfect aan met een innovatieve en bewezen reeks van slimme Home oplossingen."

Jennifer Bonuso, vice president en general manager Consumer Products bij Resideo zei: "Resideo producten zijn al in 150 miljoen woningen geïnstalleerd en we hebben meer dan 100 jaar ervaring in het voorzien in comfort, veiligheid en de bewustwording van huiseigenaren. Deze overeenkomst met Tech Data zal onze positie in het Europese retailkanaal van consumentenelektronica versterken omdat het ons toegang biedt tot een bredere groep consumenten die bij voorkeur hun producten kopen bij toonaangevende retailers."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!