Witold Kepinski - 05 maart 2019

NetApp en Cisco tweaken FlexPod met AI en ML workloads

NetApp en Cisco tweaken FlexPod met AI en ML workloads image

NetApp en Cisco tweaken hun FlexPod converged infrastructuur toepassinfen met AI en ML workloads. De nieuwe innovaties als AI, ML en EPIC-gezondheidszorgsoftware maken gebruik van dezelfde standaardonderdelen, zoals NetApp FAS- en AFF-opslagarrays, Cisco Unified Computing System-servers (Cisco UCS) en Cisco Nexus-switches.

FlexPod voegt nieuwe Cisco Validated Designs (CVD's) en NetApp Validated Architectures (NVA's) toe aan de al 170 bestaande standaardoplossingen. Op deze manier zijn klanten ervan verzekerd dat er een lange roadmap van verbeteringen is zo beweren de leveranciers.

FlexPod maakt gebruik van artificial intelligence en machine learning om bedrijfsapplicaties te optimaliseren en nieuwe innovaties te ontwikkelen. Enkele van deze ontwikkelingen zijn bijvoorbeeld end-to-end NVMe, next-generation technologie als Cisco UCS 480 ML M5-servers met NVIDIA GPU's, verbeterde cloud-integratie en een CVD- en NVA-database met ruim 170 oplossingen.

De FlexPod AI-standaard zorgt voor de prestaties en betrouwbaarheid van moderne AI- en ML-bedrijfsapplicaties. Met de NetApp AFF-opslagarrays, de nieuwste UCS C480 ML M5 met NVIDIA GPU's, beheerd met ONTAP OnCommand en de UCS Manager, vormt de standaard een oplossing voor alle AI- en ML-workloads. FlexPod doet dit zware werk al in SQL Server- en Oracle-databases.

FlexPod maakt gebruik van de NetApp Data Fabric. Deze architectuur en reeks datadiensten vereenvoudigt en integreert databeheer in de cloud en on-premise om de digitale transformatie te versnellen. Klanten kunnen ook gebruikmaken van Cisco CloudCenter om applicaties veilig te implementeren en te beheren in meerdere datacenter-, private-cloud- en public-cloud-omgevingen. Met deze software-oplossing kunnen klanten hun datacenter moderniseren en automatiseren en het implementeren van public-cloud-toepassingen toevoegen aan hun service-aanbod.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!