Redactie - 06 maart 2019

Colours, Mangrove en Redhotminute heten nu We are you

Colours, Mangrove en Redhotminute heten nu We are you image

Digital agencies Colours, Mangrove en Redhotminute gaan verder als één brand: We are you. In de afgelopen twee jaar bundelden de bureaus hun krachten, om klanten nog meer flexibiliteit en expertise te kunnen bieden. Inmiddels werken de 350 professionals van de bureaus intensief samen aan diverse projecten en zijn er steeds meer interne processen en werkwijzen gecentraliseerd en uniform gemaakt.

Het samenvoegen van de labels Colours, Redhotminute en Mangrove tot één brand is een logische volgende stap. De naamswijziging moet zorgen voor meer helderheid en eenduidigheid. Zowel richting bestaande klanten als richting de digitale markt, waarin We are you een leidende positie in blijft nemen. Virtual Affairs, specialist in de internationale finance-markt, gaat later dit jaar de naam We are you voeren.

Tientallen jaren gezamenlijke ervaring en expertise
De naam We are you staat voor de decennia aan ervaring en expertise die de digital agencies en hun klanten gezamenlijk hebben in de digitale industrie. CEO Jorg Verweij licht toe: “Bij de naamkeuze hebben we gezocht naar wat we met elkaar gemeen hebben: de liefde voor het vak. Samen met onze klanten willen we verschil maken, door slimme en herbruikbare digitale oplossingen te ontwikkelen die bepalend zijn voor het businesssucces van onze klanten. Daarbij hebben we elkaar mede gevormd en gemaakt tot wie we zijn. We identificeren ons met onze klanten: We are you.”

Intensief samenwerken staat daarbij voorop volgens HR Director Beppie ten Böhmer: “Binnen We are you bieden we de expertise en flexibiliteit van een groot bureau. Daarnaast blijven we samenwerken vanuit onze vaste locaties. Zo blijven we persoonlijk.”

We are you heeft een omzet van 40 miljoen euro. De 350 professionals werken verspreid over 8 locaties in binnen- en buitenland.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!