Witold Kepinski - 06 maart 2019

HPE en Cohesity vereenvoudigen Secondary Storage

Cohesity, aanbieder van hyperconverged secundaire opslag, en Hewlett Packard Enterprise (HPE) bieden nu een gezamenlijke gevalideerde oplossing voor secundaire gegevens en appsop gecertificeerde HPE-servers aan klanten over de hele wereld. De oplossing is nu beschikbaar zo meldt HPE.

De best-of-breed-oplossing combineert de eenvoud en efficiëntie op het web van Cohesity-software met de kracht en dichtheid van HPE Apollo- en HPE ProLiant-servers. Hierdoor kunnen klanten ongestructureerde gegevensgroei efficiënter en effectiever beheren, nieuwe inzichten verwerven en kosten en complexiteit reduceren met een enkele, geïntegreerde oplossing.

"Onze versterkte samenwerking met HPE onderstreept de waarde van het Cohesity-platform en zal de kracht van onze gecombineerde oplossing voor bedrijven over de hele wereld bieden", zegt Mohit Aron (foto), CEO en oprichter van Cohesity. "HPE heeft middelen voor verkoop, marketing en technische ondersteuning ingezet om onze gedeelde visie van transformatie van de manier waarop bedrijven hun gegevens beschermen en aan het werk zetten, te bevorderen."

Fragmentatie van massagegevens aanpakken

Ondernemingen worstelen tegenwoordig met het groeiende probleem van massale gegevensfragmentatie, gecreëerd door een legacy benadering van secundaire gegevens en toepassingen. Deze benadering is afhankelijk van een complex patchwork van puntproducten om secundaire workflows te proberen en te beheren, inclusief back-ups, disaster recovery, bestandsservices, objectopslag, test / dev, archieven en analyses. Deze producten integreren echter over het algemeen niet. Volgens een recente wereldwijde marktstudie door Vanson Bourne gebruikt meer dan een derde van de organisaties zes of meer oplossingen voor al hun secundaire gegevensbewerkingen en daarvan gebruikt 10 procent 11 of meer oplossingen om dit complexe web van infrastructuursilo's te beheren.

De gezamenlijke oplossing van Cohesity met HPE pakt de uitdagingen aan van secundaire gegevensverspreiding en infrastructuursilo's door alle secundaire gegevens en apps te consolideren op een eenvoudig, softwaregedefinieerd webplatform dat zich uitstrekt van on-premises infrastructuur tot de cloud en externe of filialen. Zowel rack-schaal HPE Apollo-servers als rack-geoptimaliseerde HPE ProLiant servers, ondersteund door HPE Pointnext advies-, professionele, operationele en financieringsdiensten, integreren Cohesity-software voor beter beschermde en productievere secundaire gegevens en toepassingen.

"Deze aankondiging is een belangrijke stap voorwaarts, aangezien het twee leiders in de markt voor hybride cloud dichter bij elkaar brengt," zei Edwin Yuen, senior analist, Enterprise Strategy Group, Inc. "De versterkte samenwerking tussen HPE en Cohesity, met hun nieuwe gezamenlijk gecertificeerd oplossing die rechtstreeks verkrijgbaar is bij HPE en haar channel partners, breidt het bereik van Cohesity uit tot grote ondernemingen. Met een nieuwe oplossing die web-schaal Cohesity-software op HPE-servers integreert, kunnen klanten eenvoudig al hun secundaire gegevens en apps in hun hybride IT consolideren. "

Gestroomlijnde aanpak voor klanten

Onder het nieuwe OEM-partnerschap zal Cohesity gebruikmaken van HPE's wereldwijde supply chain-processen en -systemen om de verkoop en implementatie van klanten snel te versnellen. Cohesie- en HPE-klanten kunnen het implementatierisico, de complexiteit en de kosten minimaliseren door de volledige, geoptimaliseerde en gezamenlijk gevalideerde HPE en Cohesity-oplossing voor secundaire gegevens en apps rechtstreeks bij HPE en haar channelpartners te kopen. HPE biedt ook technische ondersteuning op niveau een en twee en werkt samen met Cohesity aan een uitgebreid go-to-market-plan.

HPE kan nu een gevalideerde, volledige gegevensstapeloplossing aanbieden, inclusief software, servers, services en ondersteuning op één inkooporder van klanten. Het bevordert ook de strategische beslissing van Cohesity om zich te concentreren op software en zijn go-to-market-kanalen uit te breiden via toonaangevende partners in de sector.

"De verwachtingen van klanten ten aanzien van secundaire gegevens en toepassingen veranderen snel, omdat organisaties waardevolle inzichten uit deze grote gegevensverzamelingen willen halen. Onze OEM-overeenkomst versterkt de samenwerking tussen HPE en Cohesity verder, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om tegemoet te komen aan de behoeften van wederzijdse klanten met een bewezen oplossing van een enkele vertrouwde partner, "aldus Patrick Osborne, vicepresident Big Data en Secondary Storage, HPE. "Door de eenvoud en efficiëntie op het web van Cohesity-software te combineren met onze big data- en opslaginfrastructuur en -services - allemaal beschikbaar als een geïntegreerde oplossing van HPE - kunnen bedrijven met succes gegevenssilo's consolideren en hun reis naar de hybride cloud versnellen. ”

De gezamenlijke oplossing is nu wereldwijd beschikbaar bij HPE en zijn channelpartners. Ondertussen blijft Cohesity-software beschikbaar via het HPE Complete-programma.

Bekijk de video.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!