Witold Kepinski - 06 maart 2019

Ruckus Networks benoemt Eric Law als VP EMEA Sales

Ruckus Networks benoemt Eric Law als VP EMEA Sales image

Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, verwelkomt Eric Law als Vice President EMEA Sales. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het leiden van marketing, sales en operationele activiteiten in heel Europa.

"Eric Law is een absolute leider in de markt, die op strategische wijze kan bijdragen aan de groei van het zakelijk succes op het gebied van partner, bedrijfs- en marktontwikkeling,” aldus Bart Giordano, Senior Vice President Worldwide Sales. "We zijn ervan overtuigd dat Eric onze bestaande inspanningen in EMEA zal helpen uitbreiden, en we zijn blij dat we hem mogen verwelkomen in de Ruckus groep."

Eric droeg 17 jaar lang bij aan de groei van Cisco in verschillende leidinggevende functies. Later leidde hij de wereldwijde salesactiviteiten bij Purple. Hij bouwde het bedrijf vanaf de grond op en definieerde de go-to-market strategie van het bedrijf, inclusief de impactvolle implementatie van een SaaS-bedrijfsmodel. Law zet zijn uitgebreide ervaring en achtergrond in om strategische groeikansen te bieden aan klanten, partners en het bedrijf. Hij zal ook Ruckus' aanwezigheid in verticale markten uitbreiden.

"Ruckus sprak me direct aan vanwege haar loyaliteit en passie voor partners; dat heb ik nog niet eerder gezien, " verklaart Eric. "De kwaliteit van de mensen is ongeëvenaard, zowel in hun doorzettingsvermogen als in hun drive om resultaten te behalen. De technologie is ijzersterk. Ik zie enorme groeimogelijkheden voor ons in EMEA."

Na 22 jaar in Spanje te hebben gewoond, heeft Eric een diepgaande kennis van de Europese, Afrikaanse en Midden-Oosterse markt (en een zwak voor Real Madrid).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!