Redactie - 07 maart 2019

Salesforce brengt myTrailhead uit

Salesforce, speler op het gebied van CRM, kondigt de algemene beschikbaarheid van myTrailhead aan, een leerplatform dat het voor bedrijven mogelijk maakt een cultuur te creëren waar continu leren centraal staat zodat hun medewerkers steeds nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Met myTrailhead kunnen organisaties hun werknemers nieuwe vaardigheden aanleren met een vernieuwde en leuke aanpak voor leren, op maat gemaakt voor hun merk en gepersonaliseerd voor elke werknemer zi meldt Sallesforce

myTrailhead is algemeen beschikbaar en kost 25 dollar per persoon per maand als een toevoeging bij elke Sales Cloud, Service Cloud of Platform licentie in de Enterprise editie of hoger.

“We bevinden ons midden in een revolutie waarin elk bedrijf en elke industrie wordt getransformeerd door nieuwe, met name digitale, technologie. Lang niet alle werknemers en werkzoekenden beschikken over deze vereiste digitale vaardigheden, terwijl de vraag naar mensen in de huidige krappe arbeidsmarkt hoog is, zeker ook in Nederland. Dit geeft dan ook een enorme kloof tussen de beschikbare banen en het aantal werknemers dat over de nodige vaardigheden beschikt om deze banen te vervullen. Met myTrailhead kunnen bedrijven op een eenvoudige manier gebruikmaken van de kracht van Trailhead, het online leerplatform van Salesforce, om het leren en de mogelijkheden van hun bedrijf opnieuw uit te vinden met hun merk en eigen inhoud. Ik ben trots dat ons online leerplatform nu beschikbaar is voor andere bedrijven en zo nog meer werknemers in staat stelt om de benodigde nieuwe vaardigheden te leren”, aldus Eva Heffernan (foto), Country Leader Nederland bij Salesforce.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!