Witold Kepinski - 08 maart 2019

Veritas koopt hybrid cloud specialist APTARE

Veritas Technologies, speler op het gebied van bedrijfsgegevensbeveiliging en softwaregedefinieerde opslag, heeft aangekondigd dat het APTARE heeft overgenomen. 

APTARE is een speler in analytische oplossingen voor hybride cloudomgevingen en biedt een open en uitbreidbare IT-analyseplatform. 

APTARE ondersteunt hybride cloudopslag- en back-upsystemen, evenals technologieën zoals OpenStack, softwaregedefinieerde storage- en flash-infrastructuren.

De toevoeging van APTARE's IT Analytics-oplossingen aan de productportfolio van Veritas versterkt ook de productintegraties van het bedrijf met belangrijke cloud- en technologieleveranciers, waaronder VMware, AWS, Microsoft Azure, OpenStack en ServiceNow.

"Met APTARE's IT Analytics profiteren Veritas-klanten nu van verbeterde rapportage en analyses in NetBackup en andere toepassingen van derden", zegt Greg Hughes (foto) CEO van Veritas Technologies. "We maken het eenvoudiger voor klanten om toegang te krijgen tot essentiële informatie over hun infrastructuur en om hen een one-stop-shop te bieden voor alle rapportagevereisten - op locatie, in elke cloud en in hun technologie-ecosysteem."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!