Witold Kepinski - 11 maart 2019

Peter Ryan vervangt Greg Lock als niet-uitvoerend voorzitter Computacenter

Computacenter is verheugd de benoeming van Peter Ryan als niet-uitvoerend voorzitter aan te kondigen.

Peter Ryan wordt, met goedkeuring van de aandeelhouders, voorzitter bij de sluiting van de jaarlijkse algemene vergadering van de onderneming op 16 mei 2019, wanneer Greg Lock met pensioen gaat na de functie van niet-uitvoerend voorzitter van Computacenter sinds juli 2008.

Peter Ryan trad in februari 2018 toe tot de Raad van Bestuur als een onafhankelijke niet-uitvoerend bestuurder en werd aangesteld als voorzitter na een grondig selectieproces geleid door de speciale nominatiecommissie, waarbij interne en externe kandidaten werden betrokken, met de hulp van een zoekconsultancy. Peter blijft onafhankelijk op afspraak bij het voorzitterschap. Met ingang van 16 mei 2019 volgt Peter Greg ook op als voorzitter van de Nomination Committee en treedt af als lid van de auditcommissie.

Peter heeft een succesvolle 37-jarige internationale carrière in de technologie gehad die alle dimensies van de industrie omvat, waaronder software, services, systeemintegratie, outsourcing en infrastructuur. In de afgelopen 11 jaar heeft Peter functies vervuld zoals Chief Sales Officer bij Hewlett Packard Enterprise, Chief Client Officer bij Logica plc en Executive Vice President, Global Sales and Services bij Sun Microsystems.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!