Witold Kepinski - 11 maart 2019

Inforza partnert met LEAPWORK voor No Code testen OutSystems applicaties

IT-dienstverlener Inforza, gespecialiseerd in het ontwerp, beheer en de bouw van zakelijke applicaties met de Low Code technologie van OutSystems is partner geworden van LEAPWORK, het enige No Code platform op de markt voor testautomatisering.

Nu de doorbraak van Low Code development een feit is, en waarmee je het ontwikkelen dichter bij de mensen met business kennis brengt, is nu ook op het gebied van testautomatisering deze trend gaande.

Door de hoge snelheid van het opleveren van werkende software door de Low Code ontwikkelteams is er een belangrijke rol weggelegd voor geautomatiseerd testen. Door middels No Code (drag & drop ) nu ook het testen veel sneller te kunnen automatiseren, valt Continuous Delivery nu echt te realiseren.

“Na de afgesloten partnerovereenkomsten met Omnext en Specialisterren past deze aanvulling naadloos in onze strategie. Inforza wil naast het snel ontwikkelen garant staan voor kwalitatief hoogwaardige applicaties die toekomstvast zijn,” zegt Evert Jan Bos, Business Development Manager bij Inforza Projecten.

“Naast de meer technische analyse die het Omnext platform (ISO 25010) uitvoert is Functioneel testen essentieel. Met Specialisterren kunnen wij geautomatiseerd testen als een Service aanbieden. Veel van onze klanten willen naast het ontwikkelen echter ook het testen in eigen huis houden en daar heeft LEAPWORK een prachtige propositie voor. Met deze partnerships kunnen wij vrijwel elke vraag op het gebied van kwaliteitsmanagement en testautomatisering invullen”, geeft Evert Jan aan.

Andres Lund, International Sales Director van LEAPWORK geeft aan: “ Met Inforza kunnen we de aanwezigheid van LEAPWORK in de Nederlandse markt verstevigen. De combinatie die Inforza biedt van Low Code ontwikkelen en No Code testen is een heel krachtige en logische. Met het portfolio en de marktkennis van Inforza binnen de OutSystems community verwachten wij hier veel van.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!