Capitar IT Group is MSP partner van Micro Focus

11-03-2019 | door: Redactie

Capitar IT Group is MSP partner van Micro Focus

Capitar IT Group is gecertificeerd als MSP partner van Micro Focus, leverancier van software waarmee bedrijven de waarde van hun bedrijfsapplicaties kunnen vergroten. Capitar heeft zich gespecialiseerd in de portfolio van Micro Focus en heeft bewezen diepgaande kennis te hebben van de mogelijkheden en de techniek van de oplossingen.

Dankzij de nieuwe partnershipstatus krijgt Capitar nu toegang tot het partnerportal van Micro Focus. Deze biedt onder andere informatie over oplossingen en salesstrategieën, maar laat ook gegevens zien die de interne verkoop- en technische teams van Micro Focus gebruiken.

Daarnaast ervaart Capitar voordelen van het MSP-programma. Dit helpt partners bij het verkopen, op de markt brengen en leveren van services. Het programma biedt onder andere verkoop- en marketinghulpmiddelen, technische hulpmiddelen en trainingsprogramma's waarmee de partners op de hoogte blijven van de nieuwste producten in de softwareportfolio.

Jasper Wenselaar, Partner Business Manager bij Micro Focus, is enthousiast over de samenwerking: “Capitar IT Group is een partner die technisch enorm veel kennis in huis heeft en zeer geïnteresseerd is in nieuwe toepassingen. Capitar is met het MSP partnership van Micro Focus in staat een groot deel van de Micro Focus oplossingen als een pay-per-use aan te bieden. In de huidige markt waar steeds meer klanten een cloud-first strategie hebben, speelt Capitar hiermee goed in op de behoefte van de markt.”

Peter Jurg, managing director bij Capitar: “De MSP-partnership is voor ons van grote toegevoegde waarde. De toegang tot technische specificaties helpt ons bij het aanbieden van diensten die uniek zijn op de Nederlandse markt. Een daarvan is het aanbieden van Micro Focus’ oplossing ControlPoint, deze leveren we binnenkort als SaaS-dienst. Hiermee helpen we bedrijven bij het inzichtelijk maken en beheren van ongestructureerde data. We kijken uit naar een partnership waarbij we elkaar inspireren tot het creëren van nieuwe oplossingen en diensten die passen bij de veranderde situaties van bedrijven.”

Terug naar nieuws overzicht
Software