YES!Delft The Hague locatie geopend
11-03-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

YES!Delft The Hague locatie geopend

De nieuwe vestiging voor Artificial Intelligence en Blockchain startups van incubator YES!Delft opent zijn deuren in Den Haag. YES!Delft The Hague is gevestigd in het HeadQuarter-gebouw aan de Wilhelmina van Pruisenweg.

YES!Delft The Hague is feestelijk geopend door Special Envoy van StartupDelta Constantijn van Oranje, YES!Delft managing director Evert Jaap Lugt, de Haagse wethouder voor Onderwijs, Kenniseconomie en Internationaal Saskia Bruines en de Delftse wethouder voor Kenniseconomie Bas Vollebregt. De nieuwe vestiging is de Digitale Hub van de Delftse startup incubator YES!Delft en is tot stand gekomen in samenwerking met gemeente Den Haag. In YES!Delft The Hague gaan ambitieuze en veelbelovende startups hun innovaties op gebied van Artificial Intelligence en Blockchain versneld ontwikkelen.

De ervaren tech ondernemer Ras Lalmy is aangetreden als managing director van YES!Delft The Hague: “De focus van de nieuwe YES!Delft locatie in Den Haag zal liggen op twee belangrijke technologieën van de digitale samenleving: artificial intelligence en blockchain. Den Haag is de perfecte locatie. Dicht bij relevante organisaties zoals overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen. We gaan samen met deze partijen een levendig en sterk innovatief ecosysteem creëren voor tech startups die impact willen maken.”

Sleuteltechnologieën
In de nieuwe Digitale Hub van YES!Delft The Hague ligt de nadruk op de technologieën van Artificial Intelligence en Blockchain, de twee sleuteltechnologieën van de digitale samenleving. De op maat gesneden programma’s van YES!Delft The Hague zijn erop gericht om startups zo snel mogelijk te laten groeien. Tegelijkertijd biedt YES!Delft The Hague samen met zijn ecosysteem innovatieprogramma’s aan aan lokaal bedrijfsleven en overheid. Op deze wijze wordt de Digitale Hub de spil voor technologische vernieuwing in Nederland.

Foto: Daniel Verkijk

Terug naar nieuws overzicht