Witold Kepinski - 12 maart 2019

Arista introduceert 7130L-serie ‘ultra-low’ latency switchplatform

Arista Networks, speler in software gebaseerde cloud networking oplossingen, introduceert de 7130L-serie netwerkswitches. Een nieuwe generatie ultra-low latency en high-precision netwerkplatform, met 5 nanoseconden switching en niet te detecteren jitter.

De 7130L-serie consolideert FPGA-gebaseerde netwerkapplicaties, zoals MetaMux, waardoor data- aggregatie met een bijzonder lage latency mogelijk wordt. Daardoor is dit nieuwe platform met name geschikt voor de snelle verbindingen van elektronische handelsplatformen met beurzen, waarbij MetaWatch netwerkpakketten voorziet van een tijdstempel en kan aggregeren voor data-analyses en compliancy. De 7130L-serie is vanaf deze maand in vijf configuraties leverbaar.

Dit is het eerste Arista-switchplatform gebaseerd op de Metamako-acquisitie van vorig jaar september. Behalve voor het verwerken van Arista’s netwerkapplicaties kunnen klanten met ontwikkelkits en IP Cores ook snel eigen netwerkapplicaties voor de 7130L-serie ontwikkelen en implementeren. Onder andere door gebruik te maken van de FPGA-technologie van de Xilinx UltraScale+ familie. Arista’s L-serie combineert deze nieuwste FPGA-functionaliteit met uitgebreide Layer 1+ functionaliteit om de kosten en complexiteit te reduceren, inclusief signaalregeneratie, poortspiegeling en mediaconversie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!