Acorel lanceert eerste add-on voor SAP C4C
12-03-2019 | door: Witold Kepinski

Acorel lanceert eerste add-on voor SAP C4C

Acorel biedt als Nederlandse SAP Partner een add-on aan voor SAP Cloud for Customer (C4C). De Acorel Document Service biedt organisaties een gebruiksvriendelijke tool om eindgebruikers snel te voorzien van eenduidige templates voor het genereren van documenten.

Documenten op basis van templates maken

Acorel Document Service maakt het eenvoudig voor organisaties om snel templates te maken voor bedrijfsondersteunende documenten zoals offertes, enquêtes en bezoekrapporten. De templates kunnen onder andere gegenereerd worden in Microsoft Word, wat het toegankelijk maakt om informatie uit diverse applicaties te bundelen. Zo kunnen eindgebruikers templates zelf aanvullen met klantspecifieke informatie, zoals notities of foto’s.

De flexibele tool maakt het ook mogelijk om documenten op basis van templates eenvoudig aan te passen. Bijvoorbeeld als organisaties een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Acorel Document Service slaat geen gegevens op, maar zet documenten na bewerking direct in SAP C4C.

“We zijn bijzonder trots op onze eerste add-on voor SAP Cloud for Customer”, zegt Taco Schallenberg (foto), directeur van Acorel. “Met Acorel Document Service beschikken bedrijven altijd over een tool die up-to-date is en blijft verbeteren. Wij zorgen ervoor dat Acorel Document Service voortdurend is afgestemd op de laatste versie van SAP C4C. En we voegen nieuwe functionaliteiten toe op basis van input uit onze community. We geloven namelijk dat we de beste service kunnen leveren door écht te luisteren naar onze klanten.”

Terug naar nieuws overzicht
Software