Witold Kepinski - 12 maart 2019

Computer Futures wordt consulting partner van Salesforce

Computer Futures wordt consulting partner van Salesforce image

Computer Futures, specialist in IT recruitment en onderdeel van het van oorsprong Britse SThree plc, maakt bekend dat zij is geregistreerd als officiële consultingpartner van Salesforce in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Benelux en de DACH- en Japan-regio.

De ambitie om de meest vooraanstaande Salesforce recruiter ter wereld te worden, wordt met deze grote stap nogmaals onderstreept aldus het bedrijf. Computer Futures bemiddelt tijdelijke en fulltime IT specialisten bij nieuwe en bestaande klanten in alle sectoren en over alle cloud-platformen binnen het Salesforce ecosysteem.

"Om de status als geregistreerd partner te krijgen, hebben we een uitgebreide screening moeten ondergaan die door Salesforce zelf werd uitgevoerd. Hiermee konden we aantonen dat we als recruiter over de expertise en middelen beschikken om klanten te helpen maximale ROI te halen uit hun investering in Salesforce producten" aldus Avnish Kotecha, directeur van onze global Computer Futures Salesforce divisie: “We zijn er enorm trots op dat we deze partnerstatus met Salesforce hebben bereikt. Het is een grote stap in onze missie de meest gewaardeerde staffingpartner in dit ecosysteem te worden.”

“We zijn vijf jaar geleden met onze Salesforce divisie begonnen. Inmiddels hebben we al 80 klanten over de hele wereld geholpen aan Salesforce specialisten. Als geregistreerd partner kijken we ernaar uit om onze klantendatabase uit te breiden en tevens onze Salesforce klanten en –kandidaten nog meer service en expertise te bieden. We hebben ook enorm veel zin in de samenwerking met accountmanagers en klanttevredenheidteams en zorgen er graag voor dat alle Salesforceklanten zich bewust zijn van hoe en waar zij Salesforce talent kunnen vinden. Zeker in deze markt, waar de vraag veel hoger is dan het aanbod.”

Salesforce hanteert een strikt programma voor geregistreerde partners in de vorm van een scoresysteem. De uiteindelijke score wordt bepaald op basis van jaarlijkse evaluatie en performance. De scorecategorieën hebben betrekking op het niveau van betrokkenheid van de Salesforcepartner, de hoeveelheid Trailhead-expertise binnen de organisatie en succesverhalen van klanten.

Computer Futures heeft behoorlijke investeringen gedaan op alle drie deze gebieden. Daarnaast is Salesforce expert Stephanie Herrera aangesteld als Global Vice President van onze Salesforce divisie. Stephanie: “Ik ben begin dit jaar gestart bij Computer Futures en ben erg onder de indruk van het expertiseniveau en de toewijding aan de Salesforcemarkt in alle regio’s waar Computer Futures actief is.”

“Op dit moment hebben we vooraanstaande Salesforce teams in het Verenigd Koningrijk, de VS en de Benelux. Ons doel voor 2019 is om die regio’s uit te breiden en om te groeien in Tokyo en de DACH-regio. De benoeming tot geregistreerd Salesforce partner is hierin een grote mijlpaal.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!