Witold Kepinski - 12 maart 2019

Zuivelbedrijf Emmi digitaliseert met Infor

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt aan dat zuivelfabrikant Emmi de enterprise resource planning (ERP) oplossing Infor M3 bij een aantal dochterondernemingen implementeert om zijn internationaal groeiende bedrijfsvoering te stroomlijnen.

De eerste live-gang vond eind 2018 plaats bij de Emmi-locatie in de UK. Dit jaar volgen respectievelijk de dochterondernemingen van Emmi in Canada en de VS en in 2020 Emmi Benelux.

Het van oorsprong Zwitserse Emmi is de grootste zuivelverwerker van Zwitserland en staat wereldwijd bekend als producent van premium zuivel- en kaasproducten. In Zwitserland produceert en verhandelt het bedrijf een uitgebreid assortiment zuivelproducten, voornamelijk voor de detailhandel en de voedingsmiddelenindustrie.

Buiten Zwitserland concentreert Emmi zich op merkconcepten en specialiteiten, zoals de Emmi kant-en-klare kaasfondue, grotgerijpte kaasspecialiteiten en de verschillende CAFFÈ LATTE koude koffieproducten. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 6.100 mensen in dienst.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!