Witold Kepinski - 12 maart 2019

Appian low-code platform getweakt

Appian low-code platform getweakt image

Appian heeft de volgende release van zijn low-code platform aangekondigd , waardoor het gemakkelijker dan ooit is om krachtige zakelijke applicaties tot 20x sneller te bouwen zo meldt de leverancier.

De nieuwe versie versnelt de ontwikkeling en breidt low-code / no-code platformmogelijkheden uit op een aantal belangrijke gebieden, waaronder integratie, geautomatiseerde procesautomatisering (RPA), interfaceontwerp, zakelijke mobiliteit en klantbetrokkenheid.

"Organisaties willen minder tijd besteden aan het configureren en integreren van gegevens, zodat ze de levering van applicaties kunnen versnellen die de klantervaring verbeteren en de operationele prestaties verbeteren," zegt Malcolm Ross, VP of Product bij Appian. "Onze nieuwe release is een mijlpaal die integratie en RPA stevig in de wereld van low-code / no-code ontwikkeling brengt en de missie van Appian uitbreidt om het maken van krachtige applicaties te vereenvoudigen."

De nieuwe versie versnelt de integratie van systemen en gegevens van derden via Appian's nieuwe Integration Software Development Kit (SDK), waardoor plug-ins zonder code door Appian-klanten en -partners eenvoudig kunnen worden gemaakt. Met behulp van dit nieuwe framework beschikt Appian RPA met Blue Prism nu over integratie zonder code om eenvoudig een digitaal aantal robots in Appian op te nemen.

De nieuwste versie van het Appian-platform is nu algemeen beschikbaar. Meer informatie hier.

De totale omzet van Appian was in het laatste boekjaar 226,7 miljoen dollar voor het volledige jaar 2018, een stijging van 28% in vergelijking met het volledige jaar 2017. Het GAAP-nettoverlies bedroeg 49,5 miljoen dollar voor het volledige jaar 2018, vergeleken met 31 miljoen dollar voor het volledige jaar 2017

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!