Charles Boynton wordt CFO Plantronics

Charles Boynton

12-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Charles Boynton wordt CFO Plantronics

Plantronics benoemt Charles Boynton (foto) tot Executive Vice President en Chief Financial Officer (CFO). Boynton rapporteert aan Chief Executive Officer (CEO) Joseph Burton en treedt toe tot het senior managementteam van Plantronics.

"Chuck is een doorgewinterde financieel leider, met ervaring in het drijven van verandering en laten groeien van wereldwijde bedrijven", aldus Burton. "Hij treedt op een ideaal moment toe tot ons bedrijf nu wij uitbreiden naar nieuwe marktsegmenten. Met zijn brede financiƫle expertises en bewezen leiderschap heb ik het vertrouwen dat Chuck de juiste leider is om ons naar onze volgende groeifase te brengen."

Boynton was eerder actief als Executive Vice President en CFO van SunPower Corporation. Ook is hij actief geweest als CEO van 8point3 Energy Partners en CFO van ServiceSource. "Ik kijk ernaar uit toe te trede tot Plantronics gedurende de transformatie van het bedrijf van leider in headsets naar leider in endpoints voor de volledige unified communciations industrie", aldus Boynton. "Ik wil de toewijding van Plantronics voortzetten met een sterk balansoverzicht en operationele discipline."

Terug naar nieuws overzicht