Oracle Cloud baas Amit Zavery stapt over naar Google Cloud

13-03-2019 | door: Witold Kepinski

Oracle Cloud baas Amit Zavery stapt over naar Google Cloud

Amit Zavery, de topman bij de Oracle cloud divisie sinds het vertrek van voormalig baas Thomas Kurian naar Google Cloud, gaat nu ook aan de slag voor Google Cloud waar hij het Apigee team zal leiden.

Het Apigee-platform stelt Google Cloud-klanten in staat API's aan externe ontwikkelaars aan te bieden, analyses over hun gebruik te verzamelen en de verbindingen te beveiligen die deze software-interfaces met toepassingen van derden tot stand brengen.

Google Cloud CEO Diane Greene werd eind 2018 vervangen door Oracle icoon Thomas Kurian. Dat kan goed nieuws zijn voor de partners omdat Kurian een robuust ecosysteem van partners kan opbouwen.

Thomas Kurian was bij Oracle verantwoordelijk voor de software ontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf met ongeveer 35.000 technici - bijna een kwart van de werknemers van het bedrijf. Kurian rapporteerde direct aan Larry Ellison, Oracle CTO en uitvoerend voorzitter.

Het is niet ongebruikelijk dat nieuwe managers graag mensen om zich heen verzamelen waarmee ze goed kunnen werken en zaken kunnen bewerkstelligen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, Cloud
Cloud