Witold Kepinski - 14 maart 2019

Druva tweakt Disaster Recovery-as-a-Service aanbod

Druva tweakt Disaster Recovery-as-a-Service aanbod image

Druva, speler op het gebied van gegevensbescherming en -beheer in de cloud, heeft verbeteringen aangekondigd voor zijn Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) workloads diensten aan bedrijven.

Als SaaS-gebaseerde disaster recovery-oplossing gebouwd op AWS, kan Druva nu de bedrijfscontinuïteit helpen verbeteren met functies zoals geautomatiseerde runbook-uitvoering, strakkere AWS-integratie en vereenvoudigde orkestratie en testen - allemaal terwijl de kosten worden verlaagd. Klanten profiteren ook van een one-click failover naar de cloud voor on-premise workloads en voor de eerste keer herstel voor cloudworkloads met ondersteuning voor regio's / accounts.

Door gebruik te maken van het wereldwijde bereik van cloud, biedt Druva's DRaaS-oplossing klanten een aantal nieuwe functies, waaronder:

Herstelautomatisering : naarmate applicaties ingewikkelder worden, wordt de onderlinge afhankelijkheid gecompliceerder. Met Druva kunnen bedrijven Runbook-uitvoering automatiseren en processen stroomlijnen voor snel herstel.

Failback-herstel : het noodherstel van Druva ondersteunt hybride werklast-failback, zoals VMware Cloud op AWS of lokale datacenters, om aan te sluiten op de compliance van bedrijven.

Ondersteuning voor cloudworkloads : Druva biedt nu de mogelijkheid om gegevens vast te leggen in het AWS-account van de klant en deze in verschillende regio's te klonen voor testen en compliance.

Geautomatiseerde disaster recovery-tests : testen is een belangrijk (en vaak tijdrovend) onderdeel van het onderhouden van een disaster recovery-oplossing. Bedrijven kunnen het proces nu automatiseren, zodat het team voorbereid is op een mogelijke ramp entegelijkertijd aan compliance- en auditvereisten.

Replicatie en mobiliteit : gebruikers hebben de mogelijkheid om virtuele machines te repliceren, volledige VPC's te klonen en ze ook dwarsregio's te verplaatsen voor testen en ontwikkelen, en grotere veerkracht.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!