Druva tweakt Disaster Recovery-as-a-Service aanbod

14-03-2019 | door: Witold Kepinski

Druva tweakt Disaster Recovery-as-a-Service aanbod

Druva, speler op het gebied van gegevensbescherming en -beheer in de cloud, heeft verbeteringen aangekondigd voor zijn Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) workloads diensten aan bedrijven.

Als SaaS-gebaseerde disaster recovery-oplossing gebouwd op AWS, kan Druva nu de bedrijfscontinuïteit helpen verbeteren met functies zoals geautomatiseerde runbook-uitvoering, strakkere AWS-integratie en vereenvoudigde orkestratie en testen - allemaal terwijl de kosten worden verlaagd. Klanten profiteren ook van een one-click failover naar de cloud voor on-premise workloads en voor de eerste keer herstel voor cloudworkloads met ondersteuning voor regio's / accounts.

Door gebruik te maken van het wereldwijde bereik van cloud, biedt Druva's DRaaS-oplossing klanten een aantal nieuwe functies, waaronder:

Herstelautomatisering : naarmate applicaties ingewikkelder worden, wordt de onderlinge afhankelijkheid gecompliceerder. Met Druva kunnen bedrijven Runbook-uitvoering automatiseren en processen stroomlijnen voor snel herstel.

Failback-herstel : het noodherstel van Druva ondersteunt hybride werklast-failback, zoals VMware Cloud op AWS of lokale datacenters, om aan te sluiten op de compliance van bedrijven.

Ondersteuning voor cloudworkloads : Druva biedt nu de mogelijkheid om gegevens vast te leggen in het AWS-account van de klant en deze in verschillende regio's te klonen voor testen en compliance.

Geautomatiseerde disaster recovery-tests : testen is een belangrijk (en vaak tijdrovend) onderdeel van het onderhouden van een disaster recovery-oplossing. Bedrijven kunnen het proces nu automatiseren, zodat het team voorbereid is op een mogelijke ramp entegelijkertijd aan compliance- en auditvereisten.

Replicatie en mobiliteit : gebruikers hebben de mogelijkheid om virtuele machines te repliceren, volledige VPC's te klonen en ze ook dwarsregio's te verplaatsen voor testen en ontwikkelen, en grotere veerkracht.

Terug naar nieuws overzicht