Avi Networks opent kantoor in Amsterdam

13-03-2019 | door: Witold Kepinski

Avi Networks opent kantoor in Amsterdam

Avi Networks, leverancier van multi-cloud applicatiediensten, heeft een kantoor in Amsterdam Zuidoost ArenA. Het kantoor ligt volgens de Avi Networks website aan de Herikerbergweg 292, 1101 CT Amsterdam.

Avi Networks biedt public-cloudachtige flexibiliteit voor applicatiediensten en gaat daarbij verder dan alleen load balancing, met voorzieningen als diepe applicatieanalyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud.

Het Avi Vantage Platform maakt gebruik van software-defined principes voor krachtige, elastische levering van applicaties op bare-metal servers, VM’s of containers. Het platform is gebouwd op software-defined principes, draait op commodity-x86-servers, virtuele machines, containers, en past bij de automatisering en self-service doelstellingen van de moderne ondernemingen.

Het Avi Vantage Platform werkt net zo goed met applicaties in containers. Avi’s nieuwe Universal Service Mesh integreert met Istio om diensten te leveren over clusters, regio’s en clouds om extern en intern verkeer te beheren, monitoren en beveiligen. Avi Networks heeft dit jaar meer dan 250 nieuwe features toegevoegd aan het platform, waaronder geavanceerde controller en proces-analytics, client log streaming en Avi SaaS, een cloud-managed load balancing-oplossing.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software