Adam Moussaoui versterkt Nederlandse organisatie Toucan Toco

Adam Moussaoui

13-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Adam Moussaoui versterkt Nederlandse organisatie Toucan Toco

Toucan Toco, specialist in data storytelling, heeft het team in Amsterdam uitgebreid met Adam Moussaoui (foto). In zijn nieuwe rol gaat Moussaoui zich richten op Business Development. Als onderdeel daarvan houdt hij zich onder meer bezig met het ontwikkelen van een go-to-market strategie.

Adam Moussaoui is van origine Frans, maar heeft de nodige ervaring opgedaan en relaties opgebouwd in de Nederlandse markt, waar hij onder meer werkte voor Booking.com. Met zijn kennis van zowel reporting, marketing en inside sales, voegt hij waardevolle expertise toe aan het team. Daarnaast selecteerde Toucan Toco Moussaoui, omdat hij als ambitieuze professional goed past bij de organisatiecultuur.

Concreet probleem oplossen

"Toucan Toco lost een heel concreet probleem op voor iedereen die data wil gebruiken om betere beslissingen te kunnen nemen. Ik vind het een mooie uitdaging om de data storytelling-oplossingen binnen handbereik van iedere business professional te brengen", zegt Adam Moussaoui. "Dankzij mijn nieuwe functie bij Toucan Toco heb ik bovendien het beste van twee werelden: werken voor een succesvolle Franse startup en zaken kunnen doen op de typisch Nederlandse, directe manier."

Baptiste Jourdan, mede-oprichter & Business development Director van Toucan Toco: "We zien dat de Nederlandse markt veel potentie heeft voor onze oplossingen. Door het team uit te breiden, kunnen we onze activiteiten intensiveren en hier nog beter op inspelen. Ik ben ervan overtuigd dat Adam de waarde van data storytelling onder de aandacht weet te brengen van nog meer organisaties en gebruikers."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People