Infotheek bedankt Hans Daniels en stelt Harald Werner aan als interim-CEO

Infotheek bedankt Hans Daniels en stelt Harald Werner aan als interim-CEO

14-03-2019 | door: Witold Kepinski

Infotheek bedankt Hans Daniels en stelt Harald Werner aan als interim-CEO

Op 13 maart 2019 kondigde de Raad van Bestuur van Rotla BV (Infotheek Groep) aan dat Hans Daniels heeft besloten met onmiddellijke ingang af te treden als CEO van Infotheek Group. De beslissing werd genomen op basis van de strategische evaluatie van de activiteiten waarbij is besloten om de uitvoering van de strategie en de dagelijkse activiteiten meer naar de twee bedrijfseenheden, Centralpoint en FLEX IT te verplaatsen. Harald Werner, CFO van Infotheek, wordt benoemd tot interim-CEO naast zijn huidige verantwoordelijkheden als CFO. Daniels zal de heer Werner ondersteunen tijdens de overgangsperiode.

Infotheek meldt in een statement aan de redactie van Dutch IT-channel: "Het bestuur is dankbaar voor het leiderschap van Hans en waardevolle bijdragen aan de huidige toestand van het bedrijf, inclusief de omzet- en de winstgroei in 2018.", aldus Lars Pettersson, voorzitter van de Raad van Bestuur van Infotheek Group. "We begrijpen en ondersteunen de beslissing van Hans en wensen hem het allerbeste in de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat Harald veel succes zal hebben in zijn nieuwe rol en we zijn enthousiast over de uitstekende marktkansen en het interne verbeteringspotentieel voor zowel Centralpoint als FLEX IT. "

Daniels zegt in een verklaring: "Het was een voorrecht om in deze periode leiding te geven aan Infotheek Group en ik ben er trots op dat ik heb samengewerkt met opmerkelijke collega's met een diepgaande kennis van de sector en grote betrokkenheid bij het succes van Infotheek Group."

Infotheek Group, een IT-dienstverlener en speler in circulaire IT, benoemde Hans Daniels per 5 juli 2018 tot nieuwe CEO. Dat leiderschap heeft een iets meer dan een halfjaar geduurd. Eerder was Daniels werkzaam als Vice-President en Managing Director General Western Europe van Hewlett Packard Enterprise.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware