Aurecon kiest voor Orange Business Services

14-03-2019 | door: Witold Kepinski

Aurecon kiest voor Orange Business Services

Orange Business Services gaat de mondiale communicatie-infrastructuur van Aurecon beheren, inclusief SD-WAN en cybersecurity diensten. Deze vijf jaar durende deal, bedoeld om het netwerk te transformeren, bedraagt 28 miljoen euro. De toekomstbestendige Flexible SD-WAN-dienst van Orange is een end-to-end-oplossing die aanzienlijk kosten zal besparen. Ook zal de agile netwerkcapaciteit verviervoudigen. Deze verhoogde capaciteit is cruciaal voor wereldwijde samenwerking, cloud-gebaseerde CAD-software en work sharing.

De netwerktransformatie van Aurecon zal niet alleen de prestaties van de infrastructuur en de bedrijfsapplicaties verhogen, maar zal ook de wendbaarheid verbeteren en de complexiteit verminderen. De verhoogde zichtbaarheid en flexibiliteit maken het mogelijk de bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen en te laten groeien. Dankzij de schaalbare, cloud-gebaseerde beveiligingsdiensten van Orange kunnen Aurecon en zijn partners op elke locatie risicoloos werken en er zeker van zijn dat de bedrijfsapplicaties in de cloud ook veilig zijn.

Orange ondersteunt Aurecon al sinds 2014, door Aurecons netwerkinfrastructuur te herontwikkelen, consolideren en beheren. Ook implementeerde Orange een wereldwijde WAN-verbinding met hoge snelheid om locaties in Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en het Midden-Oosten met elkaar te verbinden.

“Aurecon heeft een duidelijke visie en een ambitieuze strategie. We zijn dan ook blij om hen te ondersteunen bij deze nieuwe stap om aan het digitale transformatie programma deel te nemen. Onze end-to-end wereldwijde oplossingen en carrier-grade integratie-expertise in combinatie met onze consulting- en co-innovatiemogelijkheden, maken ons tot de juiste technologiepartner voor Aurecon”, aldus Kevin Griffen, algemeen directeur, Orange Business Services, Australië/Azië.

Carl Duckinson, cio bij Aurecon: “Onze samenwerking met Orange is van cruciaal belang tijdens deze volledige herziening van onze infrastructuur. Voor ons is het essentieel dat we een betrouwbaar, flexibel technologieplatform hebben dat met onze groeiende onderneming mee ontwikkelt en onze wendbaarheid en prestaties verhoogt. Daarom was onze vertrouwde partner Orange een voor de hand liggende keuze om ons te ondersteunen tijdens deze nieuwe stap binnen de digitale transformatie.”

Orange Business Services werd bestempeld als Leader in Gartner's 2019 ‘Magic Quadrant for Network Services, Global’. Daarbij won Orange Business Services onlangs Best Enterprise Service for Flexible SD-WAN bij de World Communication Awards 2018.

Terug naar nieuws overzicht