Redactie - 14 maart 2019

Sarah Hachi-Duchêne leidt Colt sales in Benelux

Colt Technology Services heeft Sarah Hachi-Duchêne aangesteld als commercieel verantwoordelijke voor de Benelux en Frankrijk. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams en zal ze een belangrijke rol spelen of het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management. Hachi-Duchêne opereert vanuit Brussel en rapporteert aan Paula Cogan, VP sales Europe bij Colt.

Hachi-Duchêne beschikt over meer dan 18 jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-marketstrategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T. Daar bekleedde zij eerder diverse senior managementposities. Tot haar verantwoordelijkheden bij AT&T behoorden het dagelijkse, operationeel en financieel management, de aansturing van salesteams en de tariefbepaling. Ze was daarnaast één van de oprichters van het AT&T EMEA Women’s Network. Hachi-Duchêne behaalde een Magister-graad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Guelph in Canada.

Als Regional Sales Director zal Hachi-Duchêne bijdragen aan Colt’s ambities om klanten te faciliteren bij hun digitale transformatie, met behulp van flexibele, on-demand en high-bandwidth netwerkoplossingen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!