Profit4SF(Profit for Salesforce) is Platinum Consulting Partner
15-03-2019 | door: Anne van den Berg

Profit4SF(Profit for Salesforce) is Platinum Consulting Partner

Het Utrechtse Profit4SF is per 1 maart benoemd tot Platinum Consulting Partner van Salesforce.com. In haar 5,5 jarig bestaan heeft Profit4SF zo’n 300 implementaties uitgevoerd en is daarmee tot 1 van de toonaangevende Salesforce partners in Nederland uitgegroeid. Profit4SF is in staat om alle innovatieve cloud oplossingen van Salesforce succesvol te implementeren en heeft daarmee de status van best gewaardeerde partner verworven met het hoogste aantal 5 Star reviews.

Desgevraagd vertelt CEO Leo Leijenaar: Om in Salesforce termen te spreken; “het was een amazing journey’’, vanaf de start midden 2013. Al vrij snel hebben we een aantal baanbrekende keuzes gemaakt m.b.t. onze aanpak. Onze positionering is met name gericht op ambitieuze bedrijven en organisaties die wij met onze uitstekend opgeleide en gecertificeerde consultants in staat stellen om next level klantervaringen te realiseren in Sales, Service en Marketing.

Onze pragmatische, resultaatgerichte aanpak is de basis van het succes, in combinatie met onze merendeels zelf opgeleide consultants. In eerste instantie min of meer noodgedwongen door de schaarste aan Salesforce consultants, maar resulterend in een concurrentie voordeel door de kwaliteit van de projectuitvoering.

De komende jaren verwachten we met Profit4SF de sterke groei voort te zetten, met behoud van kwaliteit, want dat blijft in onze visie het belangrijkste en onderscheidende aspect.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, sales, CRM
Cloud