Witold Kepinski - 14 maart 2019

Nieuwe Google Cloud Platform regio in Zürich

Nieuwe Google Cloud Platform regio in Zürich image

Het nieuwe Google Cloud Platform (GCP) regio in Zürich is nu live en klaar voor gebruik. Het is de zesde Google Cloud Europese regio en negentiende algemeen en geeft bedrijven die in Zwitserland zaken doen meer kansen met een lagere latency-toegang tot hun gegevens en workloads zo meldt Google.

Ontworpen om Zwitserse en Europese klanten te ondersteunen, wordt de GCP-regio van Zürich (europe-west6) geleverd met drie beschikbaarheidszones, waardoor werklasten met hoge beschikbaarheid mogelijk zijn. Hybride cloud-klanten kunnen nieuwe en bestaande implementaties integreren met behulp van Google's regionale partner-ecosysteem en via twee specifieke verbindingspunten van aanwezigheid.

De lancering van de regio Zürich brengt een lagere latency toegang tot GCP-producten en -services voor organisaties die zaken doen in Zwitserland. Het hosten van applicaties in de nieuwe regio kan latentie voor eindgebruikers in Zwitserland tot 10 ms verbeteren.

De regio Zürich wordt geïntroduceerd met onze standaardset producten, waaronder Compute Engine, Google Kubernetes Engine, Cloud Bigtable, Cloud Spanner en BigQuery.

Lees meer details hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!