Witold Kepinski - 14 maart 2019

AzCopy ondersteuning in Azure Storage Explorer

AzCopy ondersteuning in Azure Storage Explorer image

Microsoft is verheugd om de openbare voorvertoning van AzCopy in Azure Storage Explorer te delen. AzCopy is een opdrachtregelprogramma voor het kopiëren van gegevens naar/van Microsoft Azure Blob-, bestands- en Table-opslag met behulp van eenvoudige opdrachten die zijn ontworpen voor optimale prestaties. U kunt gegevens tussen een bestandssysteem en een opslagaccount of tussen opslagaccounts kopiëren.

AzCopy is een populair opdrachtregelhulpprogramma dat een performante gegevensoverdracht naar en uit een opslagaccount biedt. De nieuwe versie van AzCopy verbetert de prestaties en betrouwbaarheid nog verder door een schaalbaar ontwerp, waarbij concurrency wordt opgeschaald volgens het aantal logische mechanismen van de machine. De veerkracht van het gereedschap wordt ook verbeterd door herhaalde pogingen.

Azure Storage Explorer biedt de UI-interface voor verschillende opslagtaken en ondersteunt nu AzCopy als een overdrachtsmachine om de hoogste doorvoer te bieden voor het overbrengen van uw bestanden naar Azure Storage. Deze mogelijkheid is vandaag beschikbaar als een voorbeeld in Azure Storage Explorer, aldus Microsoft.

Lees meer hier.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!