Adobe Benelux en CraniumConnect gaan partnership aan

14-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Adobe Benelux en CraniumConnect gaan partnership aan

Adobe Benelux en de Europese Digital Engagement Business Community CraniumConnect gaan een partnership aan. Op basis van een aantal succesvolle gezamenlijke activiteiten, is nu besloten deze samenwerking uit te breiden door middel van dit partnership.

Onderdeel van CraniumConnect is DynamicsHUB, de Microsoft Dynamics user group. Het partnership tussen Adobe Benelux en CraniumConnect betekent dat het kennisplatform zal worden uitgebreid. Deze nieuwe samenwerking heeft als primaire doel kennisdeling te bevorderen tussen bestaande en nieuwe gebruikers, zodat zij beter in staat zijn om complexe marketingvraagstukken het hoofd te bieden en marketingtechnologie slagvaardig en doeltreffend in te zetten.

Gepersonaliseerde ervaring bieden

"Klanten verwachten een goed ontworpen, gepersonaliseerde en consistente ervaring als ze met een merk interacteren. Via het strategische partnership dat Adobe met Microsoft in 2016 sloot verandert de manier waarop bedrijven hun marketing, sales en diensten beheren, zodat ze beter klantcontact via alle kanalen kunnen onderhouden. Het partnership met CraniumConnect stelt ons nog beter in staat deze ontwikkelingen met de Microsoft HUB te delen en informatie en feedback uit te wisselen", zegt Paul van Keeken, Sr. Enterprise Marketing Manager, Benelux bij Adobe.

"Dit partnership is belangrijk voor een verdere kennisdeling tussen IT en de business. Adobe bedient primair de mensen die uit de business komen, terwijl onze eigen community van huis uit een technology community is. De afgelopen jaren hebben wij samen met Microsoft de stap gemaakt om vooral ook mensen aan de businesskant aan te spreken met relevante content. Door de samenwerking met Adobe verwachten wij deze doelgroep nog gerichter te kunnen voorzien van de juiste informatie. De samenwerking tussen Adobe en Microsoft is voor ons dus een katalysator voor het slaan van de brug tussen business en IT", zegt voorzitter CraniumConnect, Jay Ramsanjhal.

Terug naar nieuws overzicht