Witold Kepinski - 17 maart 2019

Windesheim Kennisinstituut sluit aan bij de IT-Circle Oost

Windesheim Kennisinstituut sluit aan bij de IT-Circle Oost image

Windesheim heeft de samenwerkingsovereenkomst met IT-Circle Nederland getekend, waardoor nu ook in Oost Nederland groei van de regionale IT-Circle Oost mogelijk is. IT-Circles zijn regionaal georganiseerde kennisplatforms waarin aangesloten organisaties samenwerken aan innovatie- en kennisontwikkeling op IT-gebied.

Windesheim sluit aan bij de Circle om haar medewerkers in staat te stellen IT-kennis op te doen en te delen met vakgenoten van andere organisaties. Binnen IT-Circle Nederland zijn overheidsorganisaties, universiteiten en bedrijven aangesloten zoals De Nederlandse Bank, ASML, Hogeschool Rotterdam, Politie, Gemeente Eindhoven en de Sociale Verzekeringsbank.

Kennisdeling
“Als afdeling zien we dat informatietechnologie een belangrijke ennabler is om de ambities waar te maken”, merkt Gertjan Flinterman, Manager Informatievoorziening en Technologie op. “Dit vraagt ook om professionele medewerkers die kennis hebben van de actuele technologie en betrokken zijn bij hun omgeving. Kennisdeling is daarbij een belangrijk onderwerp en een kernwaarde van Windesheim als hogeschool. Met de IT-Circle is er voor ons - als afdeling Informatievoorziening en Technologie - een platform waar we deze kennisdeling ook buiten de eigen organisatie kunnen vormgeven voor alle collega’s op de afdeling.”

Toenemende interesse in deelname aan IT-Circles
Karen van der Zanden, directeur IT-Circle Nederland, meldde tijdens de ondertekening van het samenwerkingsverband, dat de circles groeien qua aantal deelnemers én qua spreiding binnen Nederland. Momenteel kunnen organisaties aansluiten bij IT-Circles in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Utrecht en Oost-Nederland. Kijk voor meer informatie over verschillende IT-Circles op www.ITcircle-Nederland.nl.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!