Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-03-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Oracle Cloud Day 2019 belicht trends en innovaties (video)

Op dinsdag 12 maart organiseerde Oracle de Oracle Cloud Day in het NBC in Nieuwegein dat goed werd bezocht. Wilfred Scholman, Country Leader van Oracle Nederland opende de dag, gevolgd door een keynote van Andrew Sutherland, SVP Business Development, Systems and Technology van Oracle Europe, Middle East & Africa. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met diverse aanwezigen.

In de video update wordt gesproken met Arno Nienhuis (Cluster Leader Oracle BeNeLux Alliances & Channels), Rene Hol (Directeur Transfer Solutions, over de de samenwerking met Oracle en Equinix), 'Gemeente Vaardam' kopstukken Paul Prooij, Arthur Dallau en Tinky Bart, Oracle Next kopstuk Robert-Jan van Espelo, Willem Jelle Bellinga (Vattenfall Solar Team), Andrew Sutherland (Oracle) en Wilfred Scholman (Oracle).

Veranderingen zijn een constant onderdeel in ons leven, aldus Oracle. Om te blijven concurreren en voorop te lopen, hebben organisaties te maken met opkomende technologieën zoals blockchain, IoT, AI en machine learning. Dat werd ook belicht tijdens de Oracle Cloud Day.

Terug naar video overzicht
Cloud