Intracto neemt ezCompany over
15-03-2019 | door: Redactie

Intracto neemt ezCompany over

Intracto neemt ezCompany over en wordt daarmee de grootste Drupal-specialist in de Benelux. Intracto is een innovatieve digital services groep uit België, die opereert op het snijvlak van strategie, creatie, marketing en technologie.

Een jaar geleden vestigde Intracto zich op de Nederlandse markt met de overname van Have A Nice Day uit 's-Hertogenbosch. Eind vorig jaar werd hier het Nederlandse BLUE Web Solutions aan toegevoegd. Met ezCompany erbij ontstaat er in Nederland een club van honderd mensen.

ezCompany werd in 2001 opgericht en wordt geleid door Bas van der Zalm en Bas van den Nieuwenhuijzen. De onderneming groeide de laatste jaren uit tot de grootste Drupal-specialist in Nederland met vijftig medewerkers.

In het portfolio van ezCompany zitten onder andere de Rijksoverheid (Belastingdienst, RIVM, Openbaar Ministerie), onderwijsorganisaties (Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Utrecht, Tilburg University, ROC Midden Nederland) en commerciële opdrachtgevers (Jaguar Land Rover, Graydon, Bovemij Verzekeringen).

Daarnaast is ezCompany initiatiefnemer en hoofdontwikkelaar van het open source project ‘Drupal voor Gemeenten’ (DVG), waar inmiddels meer dan 35 Nederlandse gemeenten en meer dan 1,7 miljoen burgers gebruik van maken.

Terug naar nieuws overzicht
Software