Wouter Hoeffnagel - 15 maart 2019

Roy van Oosteroom benoemd tot Head of Sales bij Truphone Nederland

Roy van Oosteroom benoemd tot Head of Sales bij Truphone Nederland image

Roy van Oosteroom is sinds 25 februari 2019 aan de slag als Head of Sales bij het Truphone team in Nederland. Roy heeft veel ervaring in telecom, IT, consultancy en sales. Hij vervulde bijna 15 jaar managementrollen binnen bedrijven als Hewlett Packard, Tele2 en T-Mobile.

Roy neemt veel ervaring en vaardigheden mee. Hij weet volgens Truphone hoe hij meer business kan binnenhalen en omzet kan verhogen, waarbij hij een startupmentaliteit combineert met de visie van een corporate bedrijf. Hij wordt verantwoordelijk voor het volledige salesproces van Truphone’s proposities voor internationale bedrijven. Truphone biedt internationale mobiele oplossingen voor bedrijven met wijdverspreide operaties in meerdere landen en continenten.

Darren Buttrick, Global Sales Director bij Truphone, zegt over de aanstelling: "We zijn verheugd dat zo’n veteraan uit de telecom- en technologiesector zich bij ons team voegt. Roy zal niet alleen van grote toegevoegde waarde zijn voor ons team, maar hij zal ook onze klanten in Nederland op de juiste manier weten te ondersteunen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!