Gratis RPA tools voor kleine bedrijven, ontwikkelaars en studenten

18-03-2019 | door: Witold Kepinski

Gratis RPA tools voor kleine bedrijven, ontwikkelaars en studenten

Automation Anywhere, speler in Robotic Process Automation (RPA), heeft Automation Anywhere Community Edition uitgebracht. Dit is een gratis aanbod van het bedrijf voor kleine bedrijven, ontwikkelaars en studenten.

Automation Anywhere heeft de barrières voor RPA-acceptatie voor kleine bedrijven, ontwikkelaars en studenten weggenomen door onbelemmerde toegang te bieden tot een digitale personeelsplatform. Vanaf heden hebben gebruikers van de Community-editie toegang tot de volledige suite van Automation Anywhere-producten, waaronder RPA , IQ Bot (AI), Bot Insight (embedded analytics) en Bot Store , een online marktplaats voor vooraf geconfigureerde downloadbare RPA-bots. Zonder dit platform zouden bedrijven stukjes ongelijksoortige technologie moeten combineren om zelfs de kracht van de technologie en het ecosysteem van Automation Anywhere te benaderen.

Ondernemingen vergroten hun personeelsbestand in toenemende mate met een digitale beroepsbevolking, gedreven door de realiteit van een snel verouderende wereldwijde beroepsbevolking. De wereldwijde RPA-markt is in opkomst als een kans van 100 miljard dollar volgens Arvind Ramnani, analist op het gebied van aandelenonderzoek bij KeyBanc Capital Markets, en Gartner voorspelt dat in 2020 40 procent van de grote ondernemingen RPA-software zal hebben ingezet, tegen minder dan 10 procent vandaag. Deze versnelde groei is vloeiender wanneer de technologie in handen wordt gelegd van een breder scala van gebruikers die hun vaardigheden zullen blijven ontwikkelen bij het ontwikkelen, implementeren en schalen van RPA.

"We voorzien een toekomst waarin digitale werknemers zij aan zij werken met elke werknemer in bedrijven van elke omvang", zegt Mihir Shukla, CEO, Automation Anywhere. "Wij zijn van mening dat het Digital Workforce-platform van Automation Anywhere het meest tastbare voorbeeld is van hoe RPA en AI het leven van miljoenen mensen kunnen transformeren en verrijken. Om deze reis te versnellen, bieden we gratis toegang tot ons toonaangevende RPA-platform met ingebouwde AI, slimme analyses en de eerste Bot Store van de industrie. Dit zal vooral kleine bedrijven helpen om hun automatiseringsinitiatieven te turbo-laden, terwijl ze een hele nieuwe generatie RPA-ontwikkelaars ondersteunen. "

Voor ontwikkelaars biedt Community Edition de meest geavanceerde bot-ontwikkelingsomgeving om nieuwe automatiseringsoplossingen sneller op de markt te brengen en te brengen. Technologieleveranciers kunnen het platform gebruiken om bots te bouwen met vaardigheden die direct verband houden met hun serviceaanbod en deze uploaden naar de Bot Store van Automation Anywhere.

Gebruikers kunnen de gratis Community-editie vandaag downloaden op de website van Automation Anywhere.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Robotics, rpa