Cohesity deelnemer Cisco SolutionsPlus Program

18-03-2019 | door: Witold Kepinski

Cohesity deelnemer Cisco SolutionsPlus Program

Cohesity, aanbieder van hyperconverged secundaire opslag, sluit zich aan bij het Cisco SolutionsPlus-programma. Als gevolg hiervan wordt Cohesity-software toegevoegd aan de wereldwijde prijslijst van Cisco. Dit geeft Cisco's directe en channel-verkoopnetwerk de mogelijkheid om de moderne back-up- en herstelmogelijkheden van Cohesity samen met Cisco Unified Computing System (UCS) en Cisco HyperFlex vanuit één bron te bieden. De Cisco Solutions Plus-overeenkomst omvat gezamenlijke verkoop-, marketing-, service- en ondersteuningsinvesteringen en afstemming van roadmaps voor producten.

Deze groeiende vraag naar een gezamenlijke oplossing van Cohesity en Cisco komt omdat klanten wereldwijd worstelen met massale fragmentatie van gegevens - de groeiende verspreiding van gegevens over locaties, silo's en beheersystemen die IT-kosten en complexiteit opdrijven, en voorkomt dat organisaties hun gegevens volledig waarmaken waarde zo melden de twee partners. Om bedrijven te helpen deze uitdaging aan te gaan, heeft Cohesity een modern webplatform ontwikkeld dat gegevenssilo's consolideert en het beheer op locatie en in multi-cloudomgevingen drastisch vereenvoudigt.

"Cisco is een leider van wereldklasse op het gebied van computergebruik, opslag, netwerken en beveiliging en heeft zich gevestigd als een strategische zakenpartner voor ondernemingen van elke omvang", zegt Terry Ramos, vice president allianties, Cohesity. "In Cisco hebben we een partner die onze visie deelt om massa-fragmentatie van gegevens te elimineren. Onze geïntegreerde architectuur, met Cisco HyperFlex en Cisco UCS, brengt innovatieve platforms samen die gegevenssilo's consolideren en meer inzichten uit gegevens verkrijgen."

Een complete gegevensoplossing op Cisco UCS

Meer dan 55.000 klanten vertrouwen wereldwijd op Cisco UCS en HyperFlex voor een datacenterinfrastructuur van wereldklasse. Door de samenwerking met Cisco stelt Cohesity deze klanten in staat om secundaire gegevenssilo's te consolideren op Cisco UCS.

Klanten erkennen steeds vaker de architecturale synergie van het Cohesity DataPlatform en Cisco HyperFlex om respectievelijk hun primaire en secundaire gegevens en apps te vereenvoudigen en te moderniseren zo beweert Cohesity. Met de lancering van een nieuw Cisco Validated Design (CVD) kunnen klanten primaire gegevens van Cisco HyperFlex-clusters beschermen en meer doen met secundaire gegevens op een Cisco UCS-gebaseerd Cohesity-platform - en dit alles als één verenigde architectuur. Als gevolg hiervan kunnen klanten kosten, complexiteit en beveiligingsrisico's verminderen, compliance verbeteren en meer waarde aan hun gegevens ontlenen.

De Cohesity-Cisco-aanbieding biedt de volgende voordelen voor klanten en partners:

Voor klanten

One-stop-shop: koop een complete Cohesity- en Cisco-oplossing via één Cisco-inkooporder.
Gevalideerd: De Cohesity-Cisco-oplossing is gevalideerd en zal strikte serviceniveau-doelstellingen en optimale bedrijfsresultaten zal opleveren.
Wereldwijde sourcing: maak gebruik van Cisco en zijn netwerk van partners voor binnenlandse aanbestedingen over de hele wereld.

Voor partners

Gestroomlijnd offertetraject en afleveringsproces: lever een vooraf gevalideerde Cohesity-oplossing net zo gemakkelijk en eenvoudig als elk Cisco-product.
Uitgebreide marktkansen: toegang tot nieuwe inkoopcentra in de groeiende markt voor secundaire data en apps ter waarde van 60 miljard dollar.

Snapshot integratie

Cisco selecteerde eerder Cohesity DataProtect voor noodherstel van kritieke services. Cisco koos voor Cohesity vanwege het eenvoudige gebruik en de buitengewone back-up en onmiddellijke massaherstelmogelijkheden. Cisco heeft een CVD voltooid met directe snapshot-integratie voor Cisco HyperFlex en IT-prescriptieve richtlijnen voor de implementatie van een moderne gegevensbeschermingsoplossing. Cohesity blijft de keuzemogelijkheden voor gecertificeerde Cisco UCS-knooppunten uitbreiden. Met de recente ondersteuning van Cisco UCS S3260 half- en volledige opslagconfiguraties en Cisco UCS C220 M5-servers, kunnen klanten bij hun favoriete Cisco-hardware blijven.

Cisco was een strategische investeerder in Cohesity voor Series C en Series D-ronden.

Terug naar nieuws overzicht