Quest Partner Circle programma breidt focus uit voor MSP

18-03-2019 | door: Witold Kepinski

Quest Partner Circle programma breidt focus uit voor MSP

Quest Software, een leverancier van wereldwijde systemen voor beheer, beveiliging van gegevens en beveiligingssoftware, heeft nieuwe programma's, incentives en kansen aangekondigd die zijn ontwikkeld voor Managed Service Providers (MSP's) binnen het Partner Circle-programma. Het nieuwe aanbod toont de inzet van Quest om met partners samen te werken om de moeilijkste back-up- en hersteluitdagingen van hun klanten aan te pakken.

De MSP-zakelijke mogelijkheid op de markt voor gegevensbescherming is nog nooit zo groot geweest, aldus Quest. Naar verwachting zal de markt voor gegevensbescherming en -herstel in 2025 meer dan 14 miljard dollar bereiken. Het Quest MSP-programma stelt partners in staat om snel gebruik te maken van deze snelgroeiende markt en de winstgevendheid te vergroten door Quest's best-in-class oplossingen te leveren, waaronder QoreStor deduplicatiesoftware-gedefinieerde secundaire opslag voor disaster recovery, NetVault Backup enterprise class databescherming, Foglight voor virtualisatie, en Rapid Recovery voor back-up en herstel zonder impact.

Met het Quest Partner Circle-programma kunnen MSP's klanten helpen bij het optimaliseren, beheren en beschermen van alle machines in gemengde hypervisor-, hybride of virtuele omgevingen. Bovendien kunnen ze klanten in staat stellen om naadloos back-ups te maken, te repliceren en te herstellen van en naar privé- en openbare clouds. Volledige systemen, applicaties en gegevens kunnen ook worden hersteld zonder impact op eindgebruikers, en MSP's kunnen voorspellende kostenanalyses gebruiken om klanten met vertrouwen en nauwkeurigheid naar de cloud te migreren, aldus Quest.

Terug naar nieuws overzicht
Software