Detron gaat samenwerking aan met Living Lab Regio Foodvalley Circulair

20-03-2019 | door: Redactie

Detron gaat samenwerking aan met Living Lab Regio Foodvalley Circulair

Onlangs heeft Detron samen met ruim 160 ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheidsorganisaties in Regio Foodvalley, de handen ineengeslagen om de komende jaren een brede circulaire beweging op gang te brengen.

De betrokken partijen bundelen hun krachten in het samenwerkingsprogramma Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Samen spannen zij zich in om een bijdrage te leveren aan de transitie naar een circulaire economie, waarin afval niet meer bestaat en grondstoffen opnieuw worden ingezet in de keten. Een economie ook waar energie en producten hernieuwbaar zijn en waarin menskracht, goederen en diensten optimaal worden benut.

Detron & circulair

De lifecycle-dienstverlening van Detron draagt vandaag de dag al bij aan de circulaire beweging zo meldt het bedrijf. Zo repareert en refurbisht Detron alle denkbare industriële computer parts, embedded boards en power supplies. Samen met ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen uit de regio gaat Detron aan de slag om te bekijken welke ICT-oplossingen nog meer de circulaire ontwikkelingen binnen deze regio kunnen ondersteunen.

Terug naar nieuws overzicht