Qualogy sluit raamcontract met AS Watson voor inhuur IT-professionals

20-03-2019 | door: Witold Kepinski

Qualogy sluit raamcontract met AS Watson voor inhuur IT-professionals

IT-dienstverlener Qualogy uit Rijswijk heeft een raamcontract afgesloten met AS Watson voor de inhuur van Oracle IT-professionals, met een uniek offshore-aanbod. Naast consultants uit Nederland wordt er een team van dochteronderneming Qualogy Caribbean uit Paramaribo ingezet bij AS Watson in Renswoude.

Qualogy gaat als preferred supplier de externe inhuur leveren van APEX-, Designer-, Forms-, PL/SQL- en JavaScript-professionals.

Met de vestiging in Paramaribo heeft Qualogy een offshore-aanbod. Geringe cultuurverschillen tussen beide landen, hoogopgeleide Nederlandstalige consultants en lagere kosten zo meldt het bedrijf. Suriname kent veel voordelen voor offshore-activiteiten. De consultants werken op locatie in Renswoude én op afstand in Paramaribo.

Wereldwijd verkoopt AS Watson vanuit meer dan 14.500 winkels health & beauty-producten, parfums, cosmetica, voedsel, elektronica en wijn. In Nederland is AS Watson onder meer bekend van de merken Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.

Als Oracle Platinum Partner biedt Qualogy één aanspreekpunt voor Oracle’s gehele Redstack, met 20 jaar ervaring en meer dan 200 Oracle-specialisten in dienst. Daarnaast heeft Qualogy een waardevol netwerk van externe IT-professionals opgebouwd. In 2007 is Qualogy Caribbean opgericht.

Terug naar nieuws overzicht