Pure Storage Cisco NVIDIA bieden AI totaal oplossing

19-03-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage Cisco NVIDIA bieden AI totaal oplossing

Pure Storage, speler op het gebied van flash storage en data oplossingen, heeft zijn eerste complete portfolio van oplossingen voor elk AI-initiatief aangekondigd, van bij de aanvang tot grootschalige productie. Hierbij wordt samengewerkt met Cisco en NVIDIA.

Een geheel nieuwe hyperscale configuratie van AI-Ready Infrastructure (AIRI) is ontworpen om supercomputing-mogelijkheden te bieden voor bedrijven die baanbrekende initiatieven voor AI uit de echte wereld hebben ontwikkeld. Hyperscale AIRI is gebouwd in samenwerking met andere spelers in de wereld van AI supercomputing, NVIDIA en Mellanox, en levert meerdere racks van NVIDIA DGX-1 en DGX-2 systemen met zowel Infiniband- als Ethernet-stoffen als verbindingsopties. Daarnaast heeft Pure Storage FlashStack angekondigd voor AI, een oplossing die is ontwikkeld in samenwerking met Cisco en NVIDIA om AI voor elke onderneming binnen bereik te brengen.

AIRI, een alomvattende AI-Ready-infrastructuur in de branche, is volges Pure Storae speciaal ontwikkeld om data-architecten, wetenschappers en bedrijfsleiders in staat te stellen om voor elke onderneming AI-schaal te operationaliseren.

AI

Pure Storage's portfolio met oplossingen voor AI-op-schaal maakt het voor IT-teams van bedrijven uit elke organisatie mogelijk om AI-infrastructuur te implementeren, waardoor IT-teams de vrijheid hebben om applicaties sneller te bouwen en betere bedrijfsresultaten te behalen. Het volledige spectrum van AI-oplossingen van Pure Storage, waaronder AIRI en FlashStack voor AI, is gebouwd om de beheersproblemen en productiviteitsbarrières aan te pakken door een end-to-end AI-pijplijnoplossing te leveren, zo meldt Pure Storage.

Architectuur

Hyperscale AIRI, dat nu NVIDIA DGX-2 ondersteunt, biedt een architectuur waarmee organisaties de echte kracht van AI kunnen benutten door de uitdagingen weg te nemen die organisaties verhinderen om AI-op-schaal te implementeren zo meldt Pute Storage. Met NVIDIA NGC-software-containergegevensregister en AIRI-schaalgereedschapskit kunnen gegevenswetenschappers beginnen met het bouwen van toepassingen met gecontaineriseerde AI-kaders en de tijd opnieuw besteden aan het verkrijgen van waardevolle inzichten uit gegevens. Bovendien betekent integratie met Kubernetes en Pure Service Orchestrator dat elk IT-team een ??AI-infrastructuur met cloudachtige elasticiteit kan leveren. Hyperscale AIRI biedt bedrijven de mogelijkheid om verder te gaan dan NVIDIA DGX-1 naar DGX-2, aldus Pure Storage.

"Bedrijven uit verschillende branches ontdekken dat AI nodig is om bestaande problemen aan te pakken en nieuwe kansen te creëren", zegt Matt Burr, GM van FlashBlade, Pure Storage. "Gezondheidsorganisaties van over de hele wereld gebruiken bijvoorbeeld AI om verbeteringen aan te brengen in behandelingen en kwaliteit van zorg. AI is complex en staat in een vroeg stadium, wat betekent dat de oplossingen die zijn gebouwd om AI mogelijk te maken, eenvoudig en gebruiksvriendelijk moeten zijn. Hyperscale AIRI is ontworpen om supercomputing-mogelijkheden te bieden aan pioniers van real-world AI zonder de complexiteit die vaak optreedt bij het schalen van meerdere racks."

NVIDIA

"AI-innovators en hun IT-teams hebben een snellere weg nodig naar een groeiende infrastructuur zonder de tegenvallers van ontwerpcomplexiteit en onverwachte knelpunten in prestaties of operaties. Bedrijven hebben behoefte aan een rack-scale infrastructuuroplossing die een gestroomlijnd, voorspelbaar pad biedt voor groeiende capaciteit", zegt Tony Paikeday, directeur van DGX Systems bij NVIDIA. "Met hyperscale AIRI krijgen bedrijven een vereenvoudigde oplossing die voorspelbaar sneller implementaties en schalen versnelt in antwoord op de zakelijke vraag."

Hyperscale AIRI vereist een netwerk dat compatibel is met grote krachtige computeromgevingen. Het high-performance netwerk van Mellanox levert het laagste latentie- en hoogste bandbreedtetwerk van de industrie voor Hyperscale AIRI. "We zijn verheugd om samen te werken met Pure Storage en NVIDIA om AIRI op grote schaal op de markt te brengen", aldus Rob Davis, Vice President Storage Technology, Mellanox. "Het bouwen van een schaalbare en krachtige AI-infrastructuur is een van de moeilijkste uitdagingen waarmee onze datacenter-klanten. Mellanox end-to-end Ethernet- en Infiniband-verbindingsoplossingen leveren een aantal van de grootste supercomputers ter wereld. Hyperscale AIRI integreert de beste technologieën van Mellanox, Pure Storage en NVIDIA in een referentiearchitectuur die naadloos kan worden geschaald van een enkel rack naar enorme systemen ".

Cisco

FlashStack voor AI, gebouwd met Cisco UCS C480ML en Pure Storage FlashBlade, brengt AI binnen bereik van klanten met traditionele analyses. Met FlashStack voor AI kunnen enterprise IT-teams een vereenvoudigde, end-to-end AI-pijplijn leveren met een breed scala aan door Cisco gecertificeerde UCS-servers die worden aangedreven door NVIDIA GPU CUDA versnelde AI-bibliotheken die zijn geïntegreerd met de gegevenshub van Pure Storage.

"FlashStack is een geavanceerde geconvergeerde infrastructuur die is ontworpen om uitstekende prestaties en betrouwbaarheid te leveren. Met de toevoeging van de UCS C480 ML breidt FlashStack voor AI de bestaande infrastructuur uit om AI / ML-workloads te ondersteunen zonder nieuwe infrastructuursilo's toe te voegen, "aldus Todd Brannon, Senior Director Product Marketing voor UCS Portfolio, Cisco.

AIRI

Sinds AIRI voor het eerst werd aangekondigd in maart 2018, heeft het zijn weg gevonden in een assortiment van verticals, van gezondheidszorg tot onderzoek en meer aldus Pure Storage.

Het Linkou Chang Gung Memorial Hospital, gevestigd in het groeiende district Linkou, Taiwan, is de belangrijkste tak van het Chang Gung Memorial Healthcare-systeem. Het ziekenhuis is JCI geaccrediteerd en heeft in de afgelopen tien jaar meer dan 1.700 praktiserende artsen opgeleid uit 75 verschillende landen. Met 29 gespecialiseerde centra die jaarlijks meer dan 10.000 lokale en internationale patiënten behandelen, is Linkou Chang Gung Memorial Hospital een van de meest prestigieuze medische en educatieve centra in Taiwan. Linkou Chang Gung Memorial Hospital is gespecialiseerd in het vakgebied Genomics en met AIRI kunnen ze snel waarde uit hun gegevens halen en kunnen ze impactvolle innovaties sneller in de gezondheidszorg brengen.

Het Duitse non-profitbedrijf UnternehmerTUM is een van de grootste innovatie- en ondernemerschapscentra in Europa. UnternehmerTUM ondersteunt AI-oprichters en startups vanaf het begin van hun reizen tot aan IPO. UnternehmerTUM koos voor AIRI omdat ze een betrouwbare technologie-infrastructuur nodig hadden om hun grote gegevenssets te ondersteunen.

Terug naar nieuws overzicht