SAP Partner Awards 2018 feestelijk uitgereikt

20-03-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP Partner Awards 2018 feestelijk uitgereikt

Tijdens het feestelijke SAP Partner Awards gala heeft SAP Nederland haar jaarlijkse awards in Aalsmeer uitgereikt aan de best presterende partners van 2018. Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, reikte samen met collega's dertien awards uit aan de diverse partners van SAP.

"De potentie van de markt is groot en SAP heeft zoveel voor Cloud als On Premise mooie groeicijfers kunnen laten zien in Nederland. Het Partner Ecosysteem speelt hierbij voor SAP een essentiële rol", zegt Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland. "Om optimale groei te kunnen realiseren maken we gebruik van een partnerlandschap met een breed spectrum aan kennis & expertise. Samen met onze SAP partners leggen we de lat hoog zodat we ook in de toekomst de beste software oplossingen en dienstverlening voor onze klanten kunnen garanderen. Via de uitreiking van deze SAP partner awards zetten wij de best presterende partners graag in het zonnetje en tonen wij onze waardering voor de inzet en betrokkenheid van ons Partner Ecosysteem."

De winnaars zijn:

1. SAP Net New Names Reseller of the Year: Logres
Dat nieuwe namen essentieel zijn om ons marktsegment uit te breiden heeft Logres goed begrepen. De leadgeneratie loopt bij Logres namelijk op volle toeren waardoor men ook dit jaar weer in de top staat met het binnenhalen van nieuwe klanten. Logres heeft, net als in 2017, ook in 2018 de meeste nieuwe namen en de hoogste omzet uit Net New Names weten te scoren.

2. SAP Human Resources Partner of the Year: Launch!
Een van SAP’s focus gebieden is het hebben van ‘Customers For Live’, daar hebben we onze Partners bij nodig. Launch! heeft een sterke SAP SuccesFactors inhoudelijke- en implementatiekennis waardoor Launch! de meeste succesvolle go-lives in 2018 wist te realiseren.

3. SAP Business One Partner of the Year: Asecom
Niet alleen het behalen van de hoogste omzet maar ook het aanbrengen van nieuwe klanten, het realiseren van omzetgroei en het toepassen van de SAP innovaties waren belangrijke factoren voor het winnen van deze award. Voor Asecom was 2018 op alle vlakken weer een fantastisch jaar.

4. SAP Cloud Value Added Reseller of the Year: Acorel
De SAP Cloud Value Added Reseller of the Year loopt voorop in de Cloud Transformatie. Acorel richt zich volledig op ons C/4HANA Portfolio en heeft op dat gebied een zeer goede naam opgebouwd, bovendien heeft Acorel de hoogste Cloud omzet in General Business behaald.

5. SAP Solution Extension Partner of the Year: OpenText
De Solution Extension Partner Award is bedoeld voor de Partners die zelf ontwikkelde strategische oplossingen bieden aan SAP-klanten. De genomineerde Partners laten zien dat naast een goede samenwerking ook een duidelijke go to market essentieel is. OpenText wint deze award op basis van hun omzetbijdrage in 2018.

6. SAP Digital Transformation Partner of the Year: MSG
MSG heeft door het integreren van SAP software, in een sterk groeiende en veranderende economie, nieuwe markten kunnen aanboren. SAP en MSG hebben nauw met elkaar samengewerkt om een propositie voor de pensioenenmarkt in Nederland te creëren. De propositie helpt pensioenbeheerders met een oplossing die modulair, flexibel en in de Cloud wordt geleverd, tegen lage initiële investeringsuitgaven.

7. SAP Service Partner of the Year: Expertum
Als Service Partner blinkt Expertum uit in expertise en loopt voorop als het gaat om het adopteren van de SAP innovaties. Daarnaast hebben zij aan meerdere Mobile Innovation Lab cases bijgedragen, waardoor zij verschillende innovatieve applicaties op het SAP Cloud Platform hebben gerealiseerd.

8. SAP Innovation Partner of the Year: Capgemini
Een award voor de partner die Intelligent Technology zoals Blockchain, IoT en Machine Learning als geen ander inzet. Capgemini Nederland heeft 4 SAP Leonardo oplossingen gecertificeerd, waarin alle innovaties worden toegepast in business processen. Daarnaast heeft Capgemini innovatie projecten lopen waarin “Saving Peoples Lives” centraal staat.

9. SAP Customer Experience Partner of the Year: Acorel
Denk je aan Customer Experience dan denk je aan Acorel. Een aantal jaren geleden zagen zij het groeipotentieel van ons Customer Experience portfolio. Door investering in kennis en kunde heeft dat ook dit jaar weer geresulteerd in diverse prachtige projecten en referenties bij bestaande en nieuwe klanten.

10. SAP ERP Cloud Partner of the Year: Deloitte
Deloitte heeft zich door hun drive bewezen op het gebied van Cloud ERP. Door forse investeringen in S/4HANA Public Cloud zorgde dit ervoor dat ze uiteindelijk de Most Influencing deal in het vierde kwartaal hebben gedaan.

11. SAP S/4HANA Partner of the Year: Accenture
Accenture begeleidt klanten en prospects volledig met de transformatie naar S/4HANA en de Intelligent Enterprise, ze heeft in 2018 vele grote S/4HANA implementaties gewonnen in Nederland. Daarnaast is Accenture een belangrijke Co-Development Partner waarmee we S/4HANA Industry Solutions ontwikkelen, uitbreiden en gezamenlijk naar de markt brengen.

12. SAP Value Added Reseller of the Year: itelligence
Deze award gaat naar de SAP Reseller met de hoogste licentieomzet, zowel Cloud als On Premise, in General Business. In 2017 heeft itelligence Goldfish overgenomen. Dat dit een goede zet is geweest blijkt wel uit de resultaten van afgelopen jaar. Zowel op On Premise als op Cloud laat itelligence prachtige cijfers zien!

13. SAP Special Recognition Award: Xperi
Xperi is al jarenlang een zeer betrouwbare en transparante resellende partner die zich met name richt op de kleinere klanten. Deze partner verdient de award omdat ze onze strategie nauwlettend volgen en daar op de juiste manier op inhaken. Ze investeren daarbij in kennis en kunde. Zo hebben ze de Cloud transformatie met beide handen aangepakt waardoor zij nu ook succesvol zijn als Cloud partner.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud