HP lanceert reeks nieuwe devices en diensten

HP lanceert reeks nieuwe devices en diensten

HP lanceert reeks nieuwe devices en diensten

HP lanceert reeks nieuwe devices en diensten

20-03-2019 | door: Witold Kepinski

HP lanceert reeks nieuwe devices en diensten

HP introduceert een aantal nieuwe producten en diensten, waaronder een beveiligingsservice, een geavanceerde commercial Virtual Reality (VR) -headset en nieuwe consumenten- en commerciële pc's - allemaal ontworpen om ervaringen over werk en leven te transformeren zo meldt de leverancier op de Reinvent partnerconferentie.

De nieuwe producten spelen in op de veranderende behoeften van de volgende generatie werknemers, de millennials en generatie Z (GenZ), zegt Alex Cho, president, Personal Systems, HP Inc. 

De devices worden beschermd tegen beveiligingsrisico's met HP DaaS Proactive Security Service. Deze managed service is ontworpen om een sterke security beleid af te dwingen, actief te monitoren, proactief te reageren en zich te verdedigen tegen de dreiging van onopgemerkte aanvallen.

De diensten bestaan uit:

HP DaaS Proactive Security Service, een uitbreiding van HP's devices als een service-aanbod, is ontworpen om verder te gaan dan antivirusoplossingen en een kritische extra verdedigingslaag te bieden. Met de isolatiebeveiligingsservice voor bestanden en browsen op Windows 10 pc's , biedt HP DaaS Proactive Security Service bescherming en beveiligingsintelligentie om eindpunten van de grootste risico naar de beste security te transformeren.

HP DaaS Proactive Security biedt real-time beveiliging tegen malware voor het berekenen van endpoints en dreigingsanalyses via HP TechPulse. Daarnaast zijn gespecialiseerde Service Experts beschikbaar om naleving van endpoint-bescherming af te dwingen en inzichten te verschaffen met gedetailleerde kill chain-analyse voor IT-teams.

De service omvat ook een zelfbeoordelingsinstrument voor beveiliging en scorecard en cyberbeveiligingsoplossingen zoals respons op incidenten en cyberverzekeringsdiensten van Aon, een internationaal professioneel dienstenbedrijf. HP heeft de krachten gebundeld met Aon om complete beveiligingsoplossingen te bieden aan commerciële organisaties die zich bezighouden met beoordeling, eindpuntbeveiliging, inbreuk op reacties en cyberverzekering. Deze combinatie van beveiliging als service en professionele services van Aon biedt een holistische, strak geïntegreerde service-ervaring voor klanten. Ga voor meer informatie naar www.hp.com/go/daas.

Windows 10 en AMD

Aangezien bijna de helft van alle kleine en middelgrote bedrijven nog steeds met Windows 7 werkt, is het volgens HP nu tijd om bedrijven te laten overstappen naar een krachtige nieuwe Windows 10-machine die de prestaties die de klus zowel binnen als buiten kantoor doet veilig ontgrendelt. HP heeft daarom haar AMD-gebaseerde pc portfolio uitgebreid met de toevoeging van de HP ProBook 445R G6 , HP ProBook 455R G6 en de HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini.

De HP ProBook 445R G6 en HP ProBook 455R G6 3, aangedreven door de mobiele processoren van de tweede generatie AMD Ryzen, helpen professionals productief te blijven op kantoor en onderweg. De nieuwe notebooks hebben het elegante ontwerpconcept in de HP EliteBook-portfolio, met een ultradun aluminium chassis met scherpe lijnen, schone randen en 19 MIL-STD-tests voor duurzaamheid. Met het 180 graden scharnier kunnen gebruikers de apparaten plat leggen, waardoor het gemakkelijker wordt om inhoud te delen en samen te werken, terwijl HP Noise Cancellation achtergrondruis met maximaal 20 dB 4 vermindert , wat een robuuste audio- en videoconferencingervaring oplevert.

De HP ProDesk 405 G4 Desktop Mini biedt de prestaties, uitbreidingsmogelijkheden en beveiliging die KMO's nodig hebben in een compact en stijlvol ontwerp. De pc is de eerste 400-serie desktop mini van het bedrijf, met een 2e generatie AMD Ryzen PRO-processor met ingebouwde Radeon Vega-graphics en ondersteunt maximaal drie schermen, die een nieuwe markt bedienen van klanten die een krachtig systeem nodig hebben om inhoud te creëren in combinatie met de geavanceerde beveiligings- en beheermogelijkheden van de AMD-processor.

Zoom

Het huidige personeelsbestand geeft volgens HP de voorkeur aan persoonlijke communicatie, meer dan eerdere generaties. Vierentachtig procent van de Gen Z-werknemers geeft de voorkeur aan persoonlijke communicatie en overweegt virtuele oplossingen, waaronder Skype en Zoom, als een manier om face-to-face met collega's te praten. Daarom heeft HP de Zoom Room-oplossingen van HP aangekondigd om het voor IT-besluitvormers gemakkelijker te maken om een conferentie- en samenwerkingsoplossing te kiezen die het beste aansluit op de behoeften van hun organisatie. HP Zoom Rooms Solutions biedt eenvoudige, aanpasbare en flexibele vergaderruimte-opties die veilig en beheersbaar zijn voor kleine, middelgrote en grote organisaties. Doo samenwerkingsoplossingen te bieden, met HP Elite Slice voor Skype en Zoom, maakt HP het voor werknemers eenvoudiger om naadloos te communiceren, zowel binnen als buiten het kantoor.

VR werkruimten en workflows

Ook aangekondigd bij HP Reinvent is de nieuwe HP Reverb Virtual Reality Headset Professional Edition, een VR-headset met ground-up-functie die twee keer de resolutie, twee derde van het gewicht en de helft van de Amerikaanse kosten van de HP Mixed Reality VR Headset heeft. HP Reverb levert volgens de vendor 'een werkelijk meeslepende en transformerende ervaring voor werk en leven met verbazingwekkende helderheid met een verbluffend 2160 x 2160 paneel per oog en een ongelooflijk gezichtsveld van 114 graden.'

Premium Services

HP heeft ook HP Premier Care Solutions aangekondigd om zijn premium commerciële notebooks, waaronder HP EliteBooks en HP ZBooks, te verbeteren. Deze set must-have-services bieden de juiste beveiligings-, ondersteunings- en serviceniveaus om de productiviteit van gebruikers te maximaliseren.

ENVY notebooks met Sure View

Consumenten willen apparaten die integreren in hun leven en weerspiegelen wie ze zijn, aldus HP. Zevenenvijftig procent van de millennials weten de pc die ze willen zodra ze het zien , en 82 procent van deze groep beschouwt de pc als een cruciaal onderdeel van hun leven. De HP ENVY laptops en x360s zijn uitgerust met verfijnd vakmanschap en uitstekende prestaties uit de HP Spectre premium-portfolio. HP Command Center biedt krachtige prestaties, een geavanceerd ontwerp met een geometrisch patroon voor audio- en thermische ontluchting en robuuste beveiliging, waaronder een biometrische vingerafdruklezer, een kill-switch voor de privacycamera en een optioneel HP Sure View-privacyscherm om ervoor te zorgen dat de scherminhoud niet wordt weergegeven.

De HP ENVY 13 laptop is gebouwd met het oog op mobiliteit en beschikt over de nieuwste Intel-processors voor maximaal 19 uur batterijduur (een verbetering van bijna 41% ten opzichte van de vorige generatie). De nieuwe HP ENYY x360 13 beschikt over een krachtige 2e AMD Ryzen processor en een batterijlevensduur van maximaal 14,5 uur 16 in een converteerbare vormfactor. HP ENVY x360 15 biedt veelzijdigheid met ofwel een AMD of de laatste 8 ste generatie Intel Core processor , met tot 13 uur van de levensduur van de batterij, een reductie van 28 procent van de randen ten opzichte van de vorige generatie en een optioneel AMOLED-scherm voor verbluffende kleuren en helderheid voor browsen of streamen van video. De HP ENVY 17 Laptop is gebouwd voor goede prestaties met een 8 ste generatie Intel Core processor en NVIDIA GeForce MX250 graphics voor productiviteit, creativiteit en entertainment. Het 17-inch apparaat biedt een betere scherm-tot-lichaam verhouding voor een meer meeslepende kijkervaring, dankzij de 45 procent lagere bezel-reductie ten opzichte van de vorige generatie.

Prijzen en beschikbaarheid

HP DaaS Proactive Security Service is in april 2019 beschikbaar in meer dan 50 landen. De Proactive Security-service met Aon-aanbiedingen zal in april 2019 beschikbaar zijn in de VS, met extra geografische locaties die later dit jaar zullen worden toegevoegd.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware