NVIDIA en AWS ondersteunen AI startups

20-03-2019 | door: Witold Kepinski

NVIDIA en AWS ondersteunen AI startups

NVIDIA werkt samen met Amazon Web Services (AWS) om een krachtige infrastructuur aan startups te bieden, zodat ze kunnen innoveren en groeien. De nieuwe samenwerking geeft enkele van de populairste, meest innovatieve AI-startups toegang tot geavanceerde technologie, training en ondersteuning zo beweren de betrokken partijen.

Vanaf heden komen leden van het startup-programma van beide bedrijven NVIDIA Inception of AWS Activate  in aanmerking voor de door de ander geboden voordelen.

NVIDIA Inception, met meer dan 4.200 leden over de hele wereld, is ontworpen voor startups die vooruitgang in AI en data science bevorderen. Leden ontvangen een aangepaste set van doorlopende voordelen, van hardwarekortingen en marketingondersteuning tot training met diepgaande kennisexperts, evenals netwerk- en zakelijke kansen.

AWS biedt een cloud-infrastructuur, inclusief Amazon EC2 - P3-instanties met NVIDIA GPU's, die bedrijven moeten opschalen en groeien. AWS Activate biedt startups de middelen die nodig zijn om snel aan de slag te gaan met AWS - inclusief credits, training en ondersteuning.

Door de samenwerking van de bedrijven kunnen de wereldwijde leden van NVIDIA Inception deelnemen aan AWS Activate en zakelijke en marketingondersteuning ontvangen, evenals AWS Cloud-tegoeden van maximaal 100.000 dollar, die kunnen worden gebruikt voor toegang tot NVIDIA's nieuwste generatie GPU's in Amazon EC2 - P3 Instances.

Bovendien zal AWS zijn Activate-leden die KI en machine learning gebruiken, verwijzen naar NVIDIA Inception. Als nieuwe Inception-leden kunnen ze onmiddellijk korting krijgen op NVIDIA GPU's en Deep Learning Institute- credits.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware