Witold Kepinski - 22 maart 2019

PQR biedt Cloudian Storage voor Backup-as-a-Service

PQR biedt Cloudian Storage voor Backup-as-a-Service image

Cloudian heeft bekendgemaakt dat PQR, een provider van hybride managed-clouddiensten, het HyperStore-platform voor object storage van Cloudian gaat gebruiken als basis voor het eigen Backup-as-a-Service (BaaS) aanbod. Met deze oplossing kunnen de Benelux-klanten van PQR gebruikmaken van de onbeperkte schaalbaarheid, kostenbesparingen en naadloze cloudintegratie van HyperStore.

PQR, dat is opgericht in 1990 en vestigingen heeft in Amsterdam en De Meern, is specialist op het gebied van de moderne werkplek, datacentertransformaties en managed-clouddiensten. PQR onderkende het probleem van het beschermen van grote hoeveelheden data en besloot vorig jaar dan ook om een Backup-as-a-Service-oplossing te introduceren. Voor de ontwikkeling van de oplossing wilde het bedrijf gebruikmaken van ‘best-in-class’ technologie en dus koos het voor HyperStore in combinatie met Rubrik-software.

Behalve dat HyperStore als basis voor het BaaS-serviceaanbod wordt gebruikt, wordt het platform ook aangeboden als volledige computing- en opslag-oplossing, die ook Nutanix- en Rubrik-software omvat.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!