Microsoft 365 heeft aantal vernieuwingen en verbeteringen

22-03-2019 | door: Witold Kepinski

Microsoft 365 heeft aantal vernieuwingen en verbeteringen

Microsoft introduceert een aantal vernieuwingen en verbeteringen in Microsoft 365 aan die IT-professionals helpen te moderniseren, kosten te verlagen en gebruikers een productieve en veilige ervaring tussen devices te bieden.

Hieronder een kort overzicht:

Gevirtualiseerde ervaring:

Windows Virtual Desktop is nu in public preview om de beste gevirtualiseerde Microsoft 365-ervaring tussen devices te bieden.Windows Virtual Desktop Preview is een uitgebreide desktop- en app-virtualisatieservice die wordt uitgevoerd in de cloud. Het is een virtuele desktopinfrastructuur (VDI) die vereenvoudigd beheer, multi-sessie Windows 10, optimalisaties voor Office 365 ProPlus en ondersteuning voor RDS-omgevingen (Remote Desktop Services) biedt.

Beveiliging:

Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) biedt nu ondersteuning voor macOS, waarbij Microsoft 365 geavanceerde endpoint-beveiliging wordt uitgebreid op verschillende platforms.
Een nieuwe bedreiging- en kwetsbaarheidsbeheerfunctie in Microsoft Defender Advanced Threat Protection zal helpen bij het detecteren, beoordelen en prioriteren van bedreigingen tussen endpoints.

Office en Windows implementatie:

Office 365 ProPlus zal nu ook de Teams-app bevatten, waardoor een nieuwe manier van samenwerken mogelijk wordt gemaakt.
Microsoft verkort de tijd die nodig is om Windows 10 feature-updates toe te passen, waardoor het eenvoudiger wordt om Windows 10 te implementeren en te onderhouden.

Beheer:

Nieuwe mogelijkheden in Configuration Manager en Intune bieden nieuwe inzichten en implementatieopties en maken het voor klanten gemakkelijker om hun devices op verschillende platforms te beheren.
Microsoft 365 Admin Center is nu algemeen beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Software