Redactie - 22 maart 2019

DutchTechSF

DutchTechSF image

DutchTechSF is het netwerk van Nederlands-Amerikaanse ondernemers in de San Francisco Bay Area. Een van de activiteiten is het kennis laten maken van Nederlandse studenten met het netwerk middels Tech Trek, een 5-daags programma waarin deelnemers kennis maken met ervaren ondernemers, venture capital investeerders, en executives. Een kijkje in de toekomst van IT & Innovatie.

In eerdere programma’s hebben deelnemers ontmoetingen gehad met o.a. Gavin Miller, Head of Adobe Research, Brian Jacobs, Founder & General Partner van Emergence Capital; bekend van hun vroege-fase investering in Salesforce, de Chief Marketing Officer van Genesys; wereldwijd leider in omnichannel klantervaringen en oplossingen, de Chief Operating Officer van het 8st snelst-groeiende bedrijf in Amerika, Flexport, en de Chief Marketing Officer van Palo Alto Networks. Voor het programma zijn er 3 plaatsen beschikbaar gesteld voor volwassenen deel te nemen, en samen met een groep van 15+ studenten c.q. Gen Y door Silicon Valley te Trekken.

Programma dagen zijn 13 - 17 Mei. Gezien het beperkt aantal plaatsen hebben vrouwelijke deelnemers voorrang. Deelname is €4,950 P.P. exclusief reis- en verblijfkosten. U kunt een collega of relatie meebrengen met 25% korting. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met de organisator via www.DutchTechSF.com.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!