Poly biedt integraties met Google, Amazon en Microsoft

22-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Poly biedt integraties met Google, Amazon en Microsoft

Poly integreert verschillende diensten van Amazon, Google en Microsoft met een aantal van zijn producten. Poly is de nieuwe naam van Plantronics en Polycom.

VVX 250-, 350- en 450 OBi Edition

Het bedrijf introduceert onder meer de VVX 250-, 350- en 450 OBi Edition-telefoons. Dit zijn volgens Poly de eerste IP-telefoons die zijn gecertificeerd voor Google Voice. De telefoons zijn het resultaat van een strategische samenwerking die Poly en Google Cloud zijn aangegaan om geïntegreerde oplossingen te creëren die voortbouwen op Google Cloud’s G Suite met Google Voice.

De VVX x50 reeks geeft gebruikers een kosteneffectieve manier om van Google Voice for G Suite gebruik te maken. De telefoons kunnen op maat worden aangepast op de behoeften van de gebruiker. Google Voice for G Suite gebruikt Polycom Device Management Services for Service Providers (PDMS-SP) API als onderdeel van het onboarding protocol voor devices, wat het eenvoudiger maakt om bureautelefoons toe te wijzen aan Google Voice for G Suite gebruikers. De VVX x50 reeks is per direct beschikbaar. De integratie met Google Voice for G Suite wordt beschikbaar in geselecteerde landen zodra Voice door Google officieel wordt gelanceerd.

Voyager 4200 en Trio

Daarnaast zijn twee Amazon Chime en Alexa for Business geïntegreerd met de Trio-conferencetelefoon. de Voyager 4200 UC-headsets beschikken voortaan over een ingebouwde Alexa-functie.

De integratie van Amazon Chime en Alexa for Business met Trio is naar verwachting in april 2019 beschikbaar. De integratie van Amazon Alexa met Voyager headsets is naar verwachting deze lente gerealiseerd.

Poly CCX

Tot slot introduceert het bedrijf de Poly CCX-serie. Deze bureautelefoons voor kantooromgevingen zijn geïntegreerd met Microsoft Teams, waarmee Poly Teams naar dekstop phones wil brengen om gesprekken, agenda en vergaderingen te integreren. De CCX 500 en CCX 700 ondersteunen ook Skype for Business en zijn vanaf het derde kwartaal beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware