Wouter Hoeffnagel - 26 maart 2019

HostSlim opent eigen datacenter in Lelystad

HostSlim maakt bekend haar eigen datacenter in Lelystad in gebruik te hebben genomen. De start van de bouw van het datacenter was oktober 2018 en werd in februari afgerond.

HostSlim zal een breed scala aan Premium & Managed Services aanbieden vanuit haar eigen Datacenter in Lelystad. Het gaat hierbij om webhosting, reseller webhosting, VPS, dedicated servers, colocatie (ook privé-racks) en stream-hosting. HostSlim heeft het datacenter geopend met het oog op haar snelle groei en behoefte aan een kwalitatief hoogwaardige omgeving waar klanten hun eigen private cloudservices kunnen opbouwen.

Klanten privécloudomgeving bieden

"Het datacenter dat we hebben gebouwd, is een immense grote stap voor HostSlim om een ??privécloudomgeving voor haar gebruikers te bieden, dit is ook een grote stap voorwaarts voor ons productportfolio. We kunnen nu ook 1/2 privé racks aanbieden en volledige privé-racks met onze eigen IP-Transit-mix, verbonden met de AMS-IX en de NL-IX. We hebben ons datacenter volledig gepersonaliseerd en we zijn erg trots op deze prestatie", aldus Ralph Karseboom, CEO van HostSlim.

Het HostSlim datacenter is volledig redundant uitgevoerd met 2N stroom, geografisch gescheiden fiber paden, diesel aggregaat en 2 aparte UPS systemen. Daarnaast is het datacenter ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Het HostSlim datacenter staat op een locatie ver boven NAP. 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!