Datto integreert Datto RMM met ConnectWise Manage

25-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Datto integreert Datto RMM met ConnectWise Manage

Datto, leverancier van IT-oplossingen geleverd door managed service providers (MSP's), introduceert een verbeterde integratie tussen Datto RMM (remote monitoring and management) en ConnectWise Manage. ConnectWise Manage is een professional services automation-tool (PSA).

Al langer zijn Datto RMM en ConnectWise Manage geïntegreerd. De integratie helpt gebruikers eenvoudig te schakelen tussen de twee platformen.De verbeterde integratie biedt meer flexibiliteit bij het monitoren en beheren van externe IT-assets en escalaties van ConnectWise Manage. MSP partners die beide oplossingen gebruiken kunnen onder meer gebruik maken van real-time update van ConnectWise Manage tickets die op basis van RMM alerts worden gegenereerd.

Vernieuwde interface

Ook is de interface vernieuwd. Deze interface biedt gebruikers voortaan een gestroomlijndere ervaring en stelt hen in staat met één druk op de knop te schakelen tussen ConnectWise Manage en RMM.

Datto RMM bevat een geharde infrastructuur, fysieke toegangscontrole, compliance met SOC2 audits en geautomatiseerde patching voor third-party applicaties. Gecombineerd met de ConnectWise API biedt Datto RMM partners de mogelijkheid een geïntegreerd, schaalbaar en veilig managementplatform op te zetten, zonder zich te hoeven richten op het hosten hiervan.

Terug naar nieuws overzicht