Wouter Hoeffnagel - 26 maart 2019

Giant ICT verhuisd naar nieuwe locatie

Giant ICT, gespecialiseerd in ICT-infrastructuur, hybrid IT en managed services, is verhuisd naar een nieuwe locatie. Het bedrijf werkt sinds 25 maart 2019 vanuit een nieuwe vestiging aan de J. Duikerweg 1 te Heerhugowaard.

Aan de verhuizing is een jarenlange voorbereiding vooraf gegaan. Directeur John Vlaar legt uit: "Giant ICT heeft zich de afgelopen jaren stevig doorontwikkeld. Qua kennis en kunde, maar ook wat betreft klantenportfolio. Als direct gevolg daarvan is ook het aantal specialisten hard gegroeid. Op dit moment wordt ons team gevormd door 45 specialisten die onze klanten ondersteunen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van Hybride ICT infrastructuren en kwaliteitsdienstverlening. Om die groei op te kunnen vangen, liepen we tegen een belangrijke barrière aan: ons onderkomen."

Voldoende groeimogelijkheden

Het voormalige pand aan de Flemingstraat in Heerhugowaard werd door Giant ICT in 2007 betrokken. Dit pand was toen ruim bemeten, maar na een jaar of twee werd de locatie te krap. "Ons nieuwe onderkomen aan de J. Duikerweg 1 biedt ons meer dan voldoende mogelijkheden om verder door te groeien", zegt Vlaar.

Giant ICT is actief als trusted advisor en implementatiepartner van hybride (cloud) oplossingen met focusgebieden zoals HPE, HPE/Aruba, Microsoft, VMware, Veeam en Fortinet. Zij vormen onderdeel van de Klaver Giant Groep.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!