Dutch Night @CloudFest 2019 geslaagd

26-03-2019 | door: Witold Kepinski

Dutch Night @CloudFest 2019 geslaagd

De Dutch Night @CloudFest 2019 is geslaagd. Op deze jaarlijkse netwerkborrel kwamen veel Nederlandse cloud- en hostingexperts in attractiepark Europa-Park waar het grootste cloudfestival ter wereld plaats vindt, genaamd CloudFest. Hier ontmoeten cloud- en hostingexperts van over de hele wereld elkaar. Dutch IT-channel is mediapartner van CloudFest en Dutch Night @CloudFest.

Tijdens het Dutch Night @CloudFest borrel, georganiseerd door branchevereniging ISPConnect, trapt het festival in Duitsland traditiegetrouw af.

Sales en Marketing

Er werd volop genetwerkt en zaken besproken. Zo zijn veel cloud en hosting bedrijven hun sales en marketing nog beter aan het af te stemmen in de groeimarkt die cloud heet.

ISPConnect

ISPConnect krijgt hulp van sponsoren om alle Nederlandse activiteiten tijdens CloudFest te financieren. De branchevereniging is dankbaar en trots dat zoveel mooie bedrijven uit de community willen helpen met de organisatie. Veeam, NDIX, maincubes, Nederland ICT, Ynvolve, Kingston, HPE, Nutanix, Insight, Xolphin en Maxcom zijn dit jaar de sponsoren van Dutch Night @CloudFest.

Bekijk de foto's van de Dutch Night @Cloudfest netwerkborrel op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud